Večera za 5 na selu

Zoranova odjeća od veprove kože potakla maštu na Radojkinoj večeri: Za kraj je i jodlao te pokušao ostati...

Na Radojkinoj večeri Zoran je bio zvijezda pa je objasnio otkad datira njegova ljubav prema tradicionalnoj njemačkoj odjeći

RTL.hr
29.11.2022 21:00

U mjestu Brodarica živi vesela Radojka Curavić , po zanimanju ugostiteljska tehničarka, ali trenutačno nezaposlena. Ova 64-godišnjakinja kaže za sebe kako je uvijek spremna na izazove, a isto tako obožava druženja pa je prijava u RTL-ov kulinarski show 'Večeru za 5 na selu' bila prava prilika za nju. Gospođa Curavić tvrdi kako ne može sjediti i ne raditi ništa, voli biti u pokretu pa tako svaki slobodan trenutak koristi za druženje s unucima, a onda i za vrtlarenje ili rad u masliniku. U njezinoj se kuhinji najčešće osjete mirisi "domaće spize" jer se na meniju uvijek nađe pokoja vrsta mesa. Svojom manom u kuhanju smatra to što prilikom pripreme jela uvijek skuha previše hrane.

Sve je započelo za deserta kada je Rahela dobacila kako nisu još komentirali Zoranovu odjeću, baš kao što su to učinili na prvom ovotjednom izdanju popularnog showa. Zoran je na Antonijin prijedlog ipak odlučio ustati i pokazati svoju odjeću.

Kada je ustao, kazao je: "Ovo je od veprove kože, onaj lederhose ". " Schtrumpfhose ", ispravila ga je domaćica Radojka pa je okupljenima demonstrirao i način kako se ta tradicionalna odjeća počne skidati: "Samo otkopčan ova dva botuna. Samo spustiš".

Radojka je priznala kako je cijelo vrijeme samo to gledala, a gošće su u šali rekle kako je domaćici samo to na pameti.

"Zokijeva obleka je sve", smatra Rahela dok Mišela tvrdi kako je riječ o standardnoj njemačkoj odjeći koju je ona u Njemačkoj već vidjela tako da joj je "fora".

Tada je uslijedilo putovanje u Zoranovo djetinjstvo prisjećanjem na obiteljske prijatelje iz Njemačke. "Oni su mojima donosili videokasete pa je bilo tu svega. Bilo je i filmova zabranjenih za mlade. Kao mali ubacio sam kazetu i vidio kako su svi odjeveni u ovome stilu i zato mi je simpatična ta odjeća. Svi u tim filmovima bili su ovako odjeveni, dok su žene bile odjevene u one 1:32 min . Ostale su mi te traume iz mladosti", rekao je Zoran u šali.

Postavilo se i pitanje tko još od gostiju gleda filmove za odrasle. Rahela je odmah izjavila kako Zoran to gleda, a Antonija je iskreno otkrila da je gledala takve filmove, baš kao i svi jer "laže tko kaže da ne gleda".

Za kraj, Zoran je jodlao u odjeći kojom je krao pažnju tijekom večere.