Play ponuda
Play ponuda
OBITELJSKA TRAGEDIJA

Žuan o gubitku prvog djeteta: 'Kasnije smo otprve dobili sina, a nakon godinu i nešto sitno i curicu'

Prvi put kada su htjeli postati roditelji, Žuan i Martina su otišli na potpomognutu oplodnju nakon koje je supruga odmah zatrudnjela, ali nakon nekoliko mjeseci vidjelo se kako tu nešto ne štima

RTL.hr/ 25.10.2022. u 21:00
Play ponuda

Žuan Kucljak sebe bi opisao kao "pedantnog i obiteljskog tipa" koji je u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' došao na nagovor supruge Martine. Ovaj, 44-godišnji vulkanizer najviše uživa u feštama i karaokama te pomaganju supruzi dok peče kolače. Podrijetlom je Slovenac čiji su "hobiji kuća i djeca".

"Obitelj mi je na prvome mjestu i jako sam sretan što imam dvoje prekrasne djece i prekrasnu suprugu. Dani mi prolaze jako užurbano, stalno ima posla s dvoje djece, učenje, vožnja biciklom, igranje, malo pomaganja supruzi u kuhinji, ostali kućanski poslovi… Kuća i imanje nose svoje", istaknuo je Kucljak.

"Bila je to potpomognuta jedna umjetna oplodnja. Kad ideš na to, sad to pet, tri, četiri, ne znam koliko puta. U biti to je ispalo od prvog puta i desilo se dijete. Mi smo bili svi sretni i zadovoljni: 'Eto, gle otprve'. Prođe ti onako jedno mjesec, dva, tri i vidiš da tu nešto ne štima kako žene idu na te kontrole. Valjda nije bilo plodne vode i nešto neće štimati oko toga i ajde, možda je greška, možda nije. Kako je to teklo dalje, vidiš da nije greška i da nas čekaju dobrane tegobe", prisjetio se Žuan Kucljak tog vrlo teškog razdoblja za njega i suprugu Martinu.

"U biti, saznali smo da dijete nema razvijenih bubrega i da od toga neće biti ništa. Jako su to teški trenuci bili, a ja sam muško nekako, ja sam stijena, a žena je žena, normalno. Treba se ona tu na nekog osloniti, ja na nju, ona na mene i tako. Prolazili su mjeseci i bilo je tu svakakvih priča, ali mi smo odlučili to dijete dovesti do kraja, svih tih devet mjeseci. Kada je došao taj dan kad se rodio, mi smo bili tamo zajedno i vidjeli smo ga. U biti mi smo bili sretni", prepričao je najtežu situaciju u kojoj se dvoje roditelja može pronaći.

"Pozitivno i lijepo smo mi tu priču završili da bi poslije toga otišli nanovo na potpomognutu oplodnju i otprve dobili sina. Nije prošlo godinu i nešto sitno dana, desila se curica. To je ispalo odlično. Tako da je u cijeloj toj priči, loše ovo ono, izađe tu nešto dobro", zaključio je optimistični Žuan.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RAZOČARANI ZADATKOM

Drugi parovi zgroženi izazovom, Karmela i Tomislav brzo grizli i pobijedili: 'Varalice izborile imunitet'

Play ponuda

Više s weba