Play ponuda
Play ponuda
ODUŠEVLJENI GOSTI

Žuanov doček još nije viđen u showu: 'Dolazim na aperitiv i osjećam se glamurozno poput holivudske zvijezde'

Malo je reći da su gosti bili ugodno iznenađeni ovakvim dočekom, a osim aperitiva, Žuan je izvukao i mikrofon za ovu posebnu priliku

RTL.hr/ 26.10.2022. u 12:00
Play ponuda

Srećom, 44-godišnji vulkanizer Žuan Kucljak prijavio se u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' i to na nagovor supruge Martine. Zahvaljujući njoj, vidjeli smo dosad neviđeni doček gostiju pred kućom i to u organizaciji ovog šaljivog, i kako sam za sebe kaže "vječito mladog i zvrkastog tipa". Žuan je podrijetlom Slovenac koji je svoj život nastavio preko granice, u Slavoniji gdje uživa u obiteljskom životu, feštama i karaokama koje voli uveličati, baš poput ovog dočeka.

A da u Žuanovoj i Martininoj kući ne nedostaje veselja, potvrdio je i on sam: "Nadopunjujemo se, ona je isto otkačena kao i ja". Vesel, glasan i duhovit, upravo je takav bio i doček četiri gosta.

Od aperitiva na stoliću su stajale dvije boce - boca slavonske šljivovice s natpisom 'Lijek za srce i dušu' i druga boca koja je čekala pravu prigodu za otvaranje. Naravno da ne postoji bolja prilika za otvaranje od ove, pred kamerama. Riječ je o boci likera od naranče i to iz vulkana Etna u Italiji. "To je 12 godina kod mene, a gdje je bila prije, ne znam", pojasnio je Kuceljak.

"Žuan je veseljak i šaljivdžija. Tako nas je i dočekao. Nisam ništa drugo ni očekivala", rekla je 52-godišnja učiteljica Irena.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nekadašnji vojnik i policajac danas živi u Rijeci i uživa u ljubavi: 'Poštenje mi je najvažnije'

Play ponuda

Više s weba