Play ponuda
Play ponuda
Današnji domaćin

Zvonimir o teškom gubitku: 'Otac mi je bio centar svijeta, a najviše mi nedostaje njegov vojnički grah'

U 'Večeri za 5 na selu' danas kuha simpatični Zvonimir Horvat koji je kuhati naučio od svog idola, oca koji ga je prerano napustio, a još uvijek pamti njegova jela koje rado i sam priprema.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 7.4.2022. u 18:00
Play ponuda

Varaždinac Zvonimir po zanimanju je računalni tehničar, ima 27 godina i za sebe kaže da je opuštena osoba najviše posvećena obitelji. Ima dvoje djece i živi sa svojom zaručnicom. „Smatram da je fora da s 27 godina već imam djecu jer ću to obaviti sad kad sam pun energije i elana, a ne da s 45 godina posvuda nosim nosiljku“, otkriva Zvonimir koji je prerano ostao bez svog oca pa se trudi biti što bolji prema svojim sinovima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Najteži trenuci u mom životu bili su nakon smrti mog oca. Teško sam se nosio s gubitkom jer mi je on bio centar svijeta. Otac je svakom dječaku heroj i onda ostaneš bez njega. No ubrzo sam se i ja pronašao u toj ulozi te se trudim radi svoje djece“, kaže Zvone koji je i osnove kuhanja preuzeo od svog idola.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U kuhinji me najviše naučio otac, a najviše mi nedostaje njegov vojnički grah. On je odlično pripremao sve vrste graha i sve čušpajze, bili su bolji od  majčinih“, priznaje Zvone koji i sam rado spravlja grah variva te preferira tradicionalna jela svog kraja. Međutim, dodaje da nije glavni kuhar u njihovoj obitelji: „U kuhinji provodim čim manje vremena, a kuham jednom tjedno. Najčešće pripremam neka jednostavnija jela koja djeca i ja volimo. Majstor sam za hrenovke i paštetu, ali ne pravim nedjeljne ručkove, za to mi treba pomoć žene.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad ne radi ili nije sa suprugom i djecom, bavi se sportom, trenira borilačke vještine i igra igrice. A u 'Večeru za 5 na selu' prijavio je zbog uživanja u hrani, otkrivanja novih recepata, novih iskustva i druženja, a ne krije i da mu je pobjeda bitna: „Pobjeda mi je u svemu u životu bitna, ali preživjet ću ako ne pobijedim u showu…“

Što će Zvonimir pripremiti svojim gostima i može li nadmašiti trenutačno vodećeg Matiju – pogledajte večeras u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba