Večera za 5

Danijela: 'Moje je srce izabralo selo i meni je ovdje fantastično'

Domaćica Danijela dolazi iz Pušćina u Međimurju, a za sebe kaže da uvijek ima posla jer se brine o obitelji, životinjama i svemu na imanju, koje je prilično veliko.

RTL.hr
03.07.2019 10:00

Prije devet godina sudjelovala je u Večeri za 5" i zanima je koliko je otad kulinarski napredovala.

Po zanimanju sam mesar, ali sad sam kućanica, domaćica, bavim se vinogradom, imam dva psa, voćnjak, koze; Belikija, Juniora i malu Kolindu, koju moramo dojiti svaki dan. Imam piliće, malo vrta... domaćica uvijek ima posla preko glave", iskrena je Danijela kojoj nije ništa teško napraviti zbog ljubavi.

Danijelina kuća

U gradu sam živjela 23 godine, a završila sam na selu jer srce ne pita otkud je druga polovica. Moje je srce izabralo selo i meni je ovdje fantastično", iskrena je Danijela i otkriva što je njezina najveća sreća.

Koze

Majka sam troje djece, sina od devet godina te kćeri od trinaest i osamnaest godina. Mislim da je djeci dobro živjeti na selu - 24 sata su vani, što je velika prednost u odnosu na grad", kaže Danijela.

Danijelina djeca

U show su me prijavila djeca i odlučila sam sudjelovati kako ih ne bih razočarala"

A kako će se ostatku natjecatelja svidjeti Danijelina jela te seoski ambijent - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa Večera za 5 na selu" u 21 sat na RTL-u!