Play ponuda
Play ponuda
PRAVI IZBOR

Danijela: 'Moje je srce izabralo selo i meni je ovdje fantastično'

Domaćica Danijela dolazi iz Pušćina u Međimurju, a za sebe kaže da uvijek ima posla jer se brine o obitelji, životinjama i svemu na imanju, koje je prilično veliko.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 3.7.2019. u 10:00
Play ponuda

Prije devet godina sudjelovala je u „Večeri za 5“ i zanima je koliko je otad kulinarski napredovala.

„Po zanimanju sam mesar, ali sad sam kućanica, domaćica, bavim se vinogradom, imam dva psa, voćnjak, koze; Belikija, Juniora i malu Kolindu, koju moramo dojiti svaki dan. Imam piliće, malo vrta… domaćica uvijek ima posla preko glave“, iskrena je Danijela kojoj nije ništa teško napraviti zbog ljubavi.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U gradu sam živjela 23 godine, a završila sam na selu jer srce ne pita otkud je druga polovica. Moje je srce izabralo selo i meni je ovdje fantastično“, iskrena je Danijela i otkriva što je njezina najveća sreća.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Majka sam troje djece, sina od devet godina te kćeri od trinaest i osamnaest godina. Mislim da je djeci dobro živjeti na selu - 24 sata su vani, što je velika prednost u odnosu na grad“, kaže Danijela.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U show su me prijavila djeca i odlučila sam sudjelovati kako ih ne bih razočarala“

A kako će se ostatku natjecatelja svidjeti Danijelina jela te seoski ambijent - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEČERA ZA 5 NA SELU

Topi se u ustima: Imamo Vanesin recept za ukusnu baklavu!

Play ponuda

Više s weba