- Svinjski kare – 1 kg
- Svinjska vratina – 1 kg
- Crvena svježa paprika – 3 kom
- Žuta svježa paprika – 3 kom
- Rajčica – 3 kom
- Crveni luk – 0,50 kg
- Bijeli luk – 1 češanj
- Sol – 0,5 dkg
- Papar – 0,5 dkg
- Svinjska mast – 0,30 dkg
- Vrganji – 1 kg
- Govedska kocka – 1 kom
- Vegeta – 10 g
- Ljuta paprika – 0,2 dkg
- Krumpir – 2 kg
- Mlijeko – 0,30 dcl
- Zelena salata – 1 kg
- Ulje – 0,5 l
- Aceto balsamico – 0,03 dcl
- Jabučni ocat – 0,03 dcl
- Začinsko bilje za salatu – 10 g
POSTUPAK:
Napacano meso naglo zapeći na masti. Svepovrće nasjeckati na sitno i dinstati na laganoj vatri.
Dolijevati temeljcem te meso staviti u umak, a pet minuta prije kraja staviti vrganje. Posoljeni krumpirskuhati i zgnječitite zaliti prženim lukom i mlijekom.