U brašno dodati prašak za pecivo, vanil šećer, malo soli i šećer pa sve dobro promiješati.
- Sada naribati malo korice nešpricanog limuna, dodati kiselo vrhnje (pavlaku) 3 žumanjka i maslac sobne temperature. Može maslac biti iz hladnjaka ali će malo dulje trebati da se umijesi tijesto
- Umijesiti tijesto, zamotati i spremiti oko 20 minuta u hladnjak da odmori
- Nakon proteka vremena, tijesto podijeliti na dva dijela pa svaki razvaljati na dimenzije lima 30 X 20 cm
- Lim premazati sa maslacem i pobrašniti a višak brašna otresti. Prebaciti tijesto na lim kako je prikazano u video receptu, pa ga ispikati vilicom ili čačkalicom kako se kasnije u pečenju nebi previše dignulo
- U bjelanjke dodati limunov sok i šećer pa umiksati u čvrst snijeg. Dodati sir, promiješati pa dodati brašno te opet promiješati i rasporediti preko tijesta
- Preko nadjeva na isti način dodati i drugu polovicu tijesta, ispikati vilicom ili čačkalicom
- Staviti peći pola sata na 180 C.
- Pokriti i ohladiti te posipati šećerom u prahu i poslužiti