sastojci:
100 g šećera
1 jaje
100 g brašna
100 g mljevenih badema
400 g jagoda
250 g posnog sira
80 g šećera
2 vanil šećera
200 g kokosova brašna
200 g slatkog vrhnja
Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva. Maslac pjenasto izradite sa šećerom i jajetom, a zatim umiješajte brašno pomiješano s bademima. Biskvitnu smjesu razmažite u namašćeni kalup za torte (promjera 24 cm), stavite je u pećnicu i pecite otprilike 20 min. Kad je pečen, biskvit izvadite iz kalupa i ostavite ga da se ohladi na rešetki za kolače. Jagode operite i očistite pa ih po želji narežite na manje komade. Izmiješajte svježi sir sa šećerom, vanilin šećerom i 100 grama kokosa, a zatim umiješajte tučeno slatko vrhnje. Razmažite kremu po tijestu, preko toga posložite jagode pa sve pospite drugom polovicom kokosa. Po želji, dodatno ukrasite listićima kokosa.