Sastojci:
- Jaja
- Šećer
- Brašno
- Kakao
- Mlijeko
- Gustin
- Šećer vanilija
- Margarin
- Čokolada
- Maslac
- Prašak za pecivo
Priprema:
5 bjelanjaka i 5 žličice šećera izmiskati. Ovoj smjesi dodati 5 žlica brašna, 5 žumanjaka, 2 žlice kakaoa, 1 PZP. Sve lagano izmiskati i izliti u namašćenu posudu koju smo posuli brašnom. Peći u zagrijanu pećnicu na 180 stpnjeva. Kada se smjesa ispeče, zaliti sa 2 dcl kipućeg mlijeka zajedno sa 2 žlice šećera.
Krema:
1/2 litre mlijeka kuhati sa 5 žlica gustina i 4 VŠ, Kad se to ohladi dodati prethodno izmiksani 1 margarin sa 5 VŠ. Ohlađenu kremu staviti na biskviti preliti čokoladnom glazurom (15 dkg čokolade za kuhanje rastopit na pari uz malo maslaca).