sastojci:
1 kg keksa Petit-Beurre
3 pudinga od vanilije
2 kisela vrhnja
1 l mlijeka
500 ml vrhnja za šlag
500 g smrznutog šumskog voća
3 vanil šećera
1 limun šećer
1 šlag fiks za čvrstoću
1 vrećica želatina
Od litre mlijeka oduzmite 2 dl koja ulijete u zdjelicu u koju će se kratko umakati keks, a zatim redati u posudu preko cijele površine dna. U preostalom mlijeku skuhajte 3 pudinga od vanilije, u koji je dodano 5 žlica šećera i jedan limunov šećer. Kada se puding malo ohladi, dodati u njega jednu čašu kiselog vrhnja te dobro promiješati. Dok se puding još hladi, smrznuto voće staviti kuhati na laganu vatru dok se potpuno ne otpusti. Zatim u voće dodajte vrećicu želatine i ostaviti da se ohladi.
U posudu za pečenje redajte kekse, puding pa voće. Ponoviti još jednom postupak i zatim na vrh dodati istučeno vrhnje za šlag u koji je dodan jedan šlag fiks za čvrstoću. Ukrasiti po želji.