- 5x steakova po 350grama svaki
- 150 grama tartufate
- 50 grama crnog tartufa
- 1000 grama brašna
- 1 dcl bijelog vina malvazije
- 25 grama goveđe kocke
- 250 grama maslaca
- 50 grama grančica timijana sviježeg
- 200 grama lista rukole
- 500 grama cherry rajčica
- 1 dcl acceta balsamica
- 2 dcl maslinovog ulja
- Sol u zrnu
- Papar
- Češnjak u prahu
Steakove začinimo solju i češnjakom u prahu. Tako začinjene stavimo u vakum vrećicu i kuhamo sous vide tehnikom (zapakiramo skupa sa začinima i vakumiramo te kuhamo dva, dvai pol sata). Napravimo goveđi temeljac i pljukance skuhamo (pljukance napravimo od brašna, vode i malvazije).
Napravimo veloute kremu u koju dodamo tartufatu i skuhane pljukance. Steakove nakon sous vide-ranja popečemo na maslacu i timijanu i serviramo sve to skupa sa cheery rajčicamai rukolom.Na sve to naribamo crni tartuf.