Večera za 5

Recept za 5: Pohana rapsodija

Ukusno predjela

RTL TV
05.02.2020 12:16

Sastojci:

- 1 dl ulja

- 2 glavice luka

- 30 dkg pilećih jetrica

- 1 dcl mlijeka

- malo soli

- malo papra

- 2 kisela krastavca

- 1 žlica kapara

- 1 kuhano jaje

- 1 žlica senfa

- 25 dkg maslaca

Na zagrijanom ulju kratko na laganoj vatri popržite sitno nasjeckani luk.

Kada se luk zažuti, dodajte na manje komade narezana očišćena pileća jetra, promiješajte i dodajte mlijeko.Nakon 15-ak minuta, kada tekućina ispari, jetrica prebacite u sjeckalicu (blender).

Posolite, popaprite, ubacite kisele krastavce narezane na komade, kapare, tvrdo kuhano jaje narezano na komade, senf i omekšani maslac (ostavljen na sobnoj temperaturi).Sve zajedno dobro usitnite i promiješajte u sjeckalici, prohladite u frižideru i uživajte u ovom čarobnom namazu.