- 0,800 kg tikvica
- 0,300 kg riže Arborio
- Jedna glavica luka
- Pileći temeljac
- Maslinovo ulje
- 0,100 kg maslaca
- 0,200 litara bijelog vina
- 0,100 kg pršuta
- 0,100kg sira tipa Grana padana
- 0,080 kg maskarponea
- papra po želji
Skuhamo od piletinei povrća temeljac, naribamo tikvice, ocijedimo, prodinstamo na maslinovom ulju i stavimo sa strane Nakon togaprodinstamo sitno nasjeckani luk, dodamo rižu koju kad se dobro ocakli zalijemo bijelim vinom, dodamo tikvice pa lagano zalijevamo temeljcem. Pred kraj umiješamo maskarpone, sir i maslac. Kod serviranja dodamo smrvljeni pršut koji je prethodno dehidriran na tavi, bez masnoće.
Kulinarski show Večera za 5 na selu" gledajteod ponedjeljka do četvrtka u terminu od 21 sat, a petkom od 20 sati na RTL-u.