SASTOJCI
- 500 g telećeg buta
- senf
- češnjak
- vlasac
- sol i papara
- 200 g šunke
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču?
Javi nam se!Pošalji priču
- 200 g tvrdog sira
- 200 g pancete
- 2 dl piva
- batat
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču?
Javi nam se!Pošalji priču
Upravo se čita
Upravo se čita
- krumpir
PRIPREMA
Teleće odreske lagano istučemo batom te premažemo smjesom senfa i maslinovog ulja aromatiziranom češnjakom i vlascom. Posolimo, popaprimo te prekrijemo šunkom i sirom. Zarolamo pa roladu omotamo pancetom i učvrstimo čačkalicama. Slažemo u posudu za pečenje,prelijemo pivom i pečemo sat vremena na 180 stupnjeva (dok se ne ispeče i ne dobije koricu).
Za prilog napraviti pire od batata i krumpira.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču?
Javi nam se!Pošalji priču