Sastojci:
- Pileća prsa
- Panceta
- Sol
- Papar
- Češnjak
- Mast
- Ulje
- Bijelo vino
- Folija
- Voda
Sastojci za prilog:
- Zelena i crvena paprika babura
- Kapula
- Poriluk
- Češnjak
- Sol
- Papar
- Bosiljak
- Peršin
- Mast
- Ulje
- Bijelo vino
Priprema:
Pileća prsa filetirati, staviti na fete pancete, posoliti, popapriti, dodati malo češnjaka i bosiljak, zarolati, staviti u foliju - napraviti kao bombui sve staviti u ključalu vodu nekih 10-ak minuta. Kada je gotovo, odmotati folijui prsa staviti u tavu u koju smo prethodno stavili malo ulja i masti, da panceta dobije koricu. Pri kraju dodati bijelo vino. Izvaditi prsa.
U tajšugdodati izrezane paprike, kapulu, poriluk, češnjak, peršin, sol, papar, malo crvene paprike i lagano dinstati, da povrće uvene.