Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU

Recept za 5: Zlatno predjelo

Ukusno predjelo

Image
RTL.HR/ 3.8.2019. u 8:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SASTOJCI:

Za juhu:

- buća

- luk

- bućine sjemenke

- bućino ulje

- kurkuma, kimin, sol, papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za muffine:

- jedna šalica brašna

- trećina šalice kuruznog brašna

- jedna žličica praška za pecivo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SVE ZNAMO

IMAMO ODGOVOR! Martina za RTL.hr otkrila tajnu svojih trepavica: 'One su moj zaštitni znak'

- pola šalice maslinovog ulja

- pola šalice mlaćenice

- dva jaja

- dvije tikvice

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

- 8 sušenih rajčica

- 60 g svježeg sira

- trećina žličice kima

- sitno sjeckani bosiljak

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

- malo soli

PRIPREMA:

Buću očistite i narežite na kockice te pecite u pećnici deset minuta na  180 stupnjeva. Za to vrijeme na ulju pirjajamo luk, dodamo pečene kockice buće pa prelijemo vodom tako da bude potpuno pokriveno. Kuhamo još desetak minuta pa ispasiramo štapnim mikserom. Dodamo kurkumu, kumin, sol i papar. Maknite s vatre.

Prije posluživanja u tanjuru juhu pokapajte s malo bučina ulja i pospite bučinim sjemenkama (koje ste prehodno kratko popržili na suhoj tavi).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za muffine: Izmiješamo sve sastojke, stavimo u kalupe za muffine i pečemo dvadesetak minuta u pećnici na 180 stupnjeva.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEČERA ZA 5 NA SELU

Recept za 5: Bakina zlevanka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba