Večera za 5

Riblja forca

riblja juha kao predjelo

RTL.hr
2020-09-15 07:15

Sastojci:

- 3 škrpine

- mrkva

- celer

- peršin

- češnjak

- krumpir

- riža

- limun

- rajčica

Priprema:

1. Očistitiškarpinu

2. Mrkvu i krumpir stavitu vodu da se kuhaju.

3. Nasjeckati peršin, kad su kad su kuhani mrkva i krumpir, dodaje se sjeckani peršin i celer.

4. Dodati komadić limuna

5. Kad je povrće kuhano, dodati škarpine, jedan paradajz, soli i papra po želji

6. Kad je kuhana juha, izvaditi škarpine, očistiti na komadiće, kuhanu mrkvu dodatno izrezati na kockice.

7. Procijediti juhu

8. Ubaciti ribu i mrkvu i ostaviti da kuha.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.