Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
kolege slovenci ga prijavili u show

Znate li što rade CNC operateri? Jure već 17 godina u Sloveniji radi taj posao

Veseli Jure ispričao je tijekom spravljanja svoje peke u 'Večeri za pet na selu' ponešto i o poslu kojeg radi već 17 godina - i to u susjednoj Sloveniji.

RTL.hr/ 5.12.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvi domaćin 'Večere za 5 na selu' bio je Jure Jambrošić iz naselja Pravutina. U goste su mu došli glazbenik Marijo, ekonomist Kristijan, slikar Robert i obrtnica Marina. Jure je po zanimanju CNS operater, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se prvenstveno zbog dobrog druženja.

U osebujnom jelovniku Jure je za predjelo predstavio '4 godišnja doba', glavno jelo nazvao je 'Gušti su gušti', a desertu je nadjenuo ime 'Pravutinska bura'. Tijekom pripreme jela, Jure je otkrio ponešto i o svom privatnom životu. Otkrio je da nikada ne bi napustio svoje malo mjesto, a ispričao je i da već 17 godina radi u Sloveniji.

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Screenshot/RTL

"U Sloveniji radim već 17 godina, praktički otpočetka. Moj prvi posao je bio u Sloveniji. Posao CNC operatera je meni najdraži posao, volim ga, super mi je taj posao. Isto kao i kuhanje, ja volim taj posao i meni je to ok. Gazda je isto dobar, u redu je, nema prigovora, nemam što za reći", otkrio je Jure o svom poslu, a potom je komentirao i kolege Slovence - koji su ga i prijavili u 'Večeru za 5 na selu'. Inače, CNC operater je obrađivač na numerički upravljanim alatnim strojevima!

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakog radnog dana od 20.15 sati na RTL-u !

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
RECEPT

Žrnovski makaruni s morskim plodovima oduševili su goste domaćice Keti: Evo kako ih pripremiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba