Play ponuda
Play ponuda
POŠTENO ILI NE?

Zoran i Nikolina nezadovoljni zbog Branke i Olivera: 'Kalkuliraju, imaju dvostruke šanse za pobjedu'

Ovotjedna 'Večera za 5 na selu' u Sisku i Petrinji bila je specifična po mnogo toga uključujući i činjenicu da se natjecao bračni par – Branka i Oliver Sučević

RTL.hr/ 24.3.2023. u 21:05
Play ponuda

Iako su na početku ovotjedne 'Večere za 5 na selu' izjavili kako im ne smeta što su Branka i Oliver bračni par, Nikolina i Zoran promijenili su mišljenje. Tijekom zadnjeg dana 'Večere za 5 na selu' dali su naslutiti što misle kalkulira li bračni par i što misle kakvu je ocjenu Branka dala Oliveru za njegovu večeru.

"Moje mišljenje o vezi Branke i Olivera – u početku mi njie zasmetalo ali kasnije, kad sam premotao film i zbrojio jedan i jedan, shvatio sam da kod njih postoji dvostruka šansa da netko od njih pobijedi. Nije mi fer igra, da dva dana zaredom odlazimo u istu kuću", rekao je Zoran.

Branka je istaknula kako ne misli da gosti imaju neke sumnje ali da se nikad ne zna.

"U ljudskoj je prirodi pitati se, vjerojatno bih se i ja pitala kad bih imala takve protukandidate ali oni meni stvarno djeluju kao simpatični, otvoreni ljudi", rekla je domaćica.

"Ja mislim da su šanse da je Branka Oliveru dala desetku nikakve, a ako mu je dala deset… Smatram da to nije u redu", mišljenja je Nikolina.

Branka je najvišu ocjenu dala upravo Nikolini, a i Oliverovu je večeru ocijenila desetkom. Kakvu će Oliver ocjenu dati Branki vidjet ćemo večeras.

Nove epizode kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' možete pogledati od ponedjeljka do petka u 20:10 sati na RTL-u i PLAYU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Večeras nastupa DJ Baki! Sastojcima osvojio protukandidate: 'Sviđaju mi se, sve i jedan sastojak'

Play ponuda

Više s weba