Play ponuda
Play ponuda
ostvarila mu se dječačka želja

Zoran je veliki obožavatelj 'Večere za 5 na selu': Kuhar je postao dijelom upravo zbog showa

Domaćin trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5 na selu' je Zoran Tot, kuhar iz Slavonskog Broda koji se u Petrinju preselio kako bi volonterski pomagao ljudima nakon potresa. Otkrio je kako jako voli gledati 'Večeru za 5 na selu' i kako je prati od dječačke dobi

RTL.hr/ 22.3.2023. u 20:45
Play ponuda

Ovotjedna 'Večera za 5 na selu' odvela nas je u Sisak i Petrinju, a ljubav prema pomaganju ljudima tamo je dovela i današnjeg domaćina Zorana. Zoran je imao svoj obrt u Slavonskom Brodu kojeg je ostavio kako bi pomogao ljudima nakon što je to područje pogodio potres. Petrinju je toliko zavolio da je ondje i ostao. Dok je kuhao, otkrio je kako mu se sudjelovanjem u 'Večeri za 5 ostvario' san.

"Od osnovne škole mi je želja da sudjelujem u 'Večeri za 5 na selu'. Ne mogu opisati uzbuđenje i tremu koju imam zato što nastupam u 'Večeri za 5 na selu'. Veliki sam obožavatelj showa kojeg pratim od osnovne škole. Tad sam razmišljao koju ću srednju školu upisati. 'Večera za 5 na selu' definitivno je igrala ulogu u tome što sam postao kuhar. I mama je odigrala veliku ulogu. Kad se sve to iskombiniralo, evo me – kuhar sam s diplomom", rekao je Zoran.

"'Večeru za 5 na selu' gledam često zato što to i supruga voli gledati pa onda pratimo skupa", otkrio je Oliver.

Zoran je otkrio i da se u Petrinju preselio zbog ljubavi na prvi pogled i kako taj mali grad ima veliko srce.

'Večeru za 5 na selu' možete pogledati i na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Martina za RTL.hr o pobjedi u 'Večeri za 5 na selu' i novim prijateljstvima: 'Poziv za Nikolu i dalje vrijedi'

Play ponuda

Više s weba