Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RECEPT

Žrnovski makaruni s morskim plodovima oduševili su goste domaćice Keti: Evo kako ih pripremiti

Portirka Keti gostima je poslužila svoj specijalitet - žrnovske makarune s morskim plodovima

Image
Foto: Večera za 5 na selu
RTL.hr/ 5.2.2023. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Večera za 5 na selu' stigla je u jedan od najljepših gradova na svijetu - Dubrovnik! Ovaj tjedan otvorio je simpatični glazbenik Dubravko, a u goste su mu stigli poduzetnica Semra, frizerka Katija, medicinski tehničar Marko i portirka Keti koja je u utorak goste oduševila jednostavnom, ali ukusnom večerom. U komentarima na društvenim mrežama gledatelji su najviše tražili recept za njezine žrnovske makarune s morskim plodovima, a donosimo ga u nastavku.

Žrnovski makaruni s morskim plodovima

Sastojci:

Lignji

Musule

Kozice

Luk

Češnjak

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ljuti feferon

Bijelo vino

Sjeckana rajčica

Peršin

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
večera za 5 na selu

Nakon traume, Branka se okrenula lijepim stvarima: 'Spasila sam kći koju je poklopio ormar. U šivanju sam našla spas'

Sol i papar

Priprema:

Na ulju izdinstati luk, zatim dodati češnjak i feferon i čim češnjak zamiriše uliti bijelog vina. Dinstati dok vino ne ishlapi, zatim dodati sjeckanu rajčicu.

Kuhati pet do šest minuta, dodati peršin i morske plodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ostaviti da kuha dok lignji ne budu gotovi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POŠTENO ILI NE?

Zoran i Nikolina nezadovoljni zbog Branke i Olivera: 'Kalkuliraju, imaju dvostruke šanse za pobjedu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba