Ostalo

Ništa od 8 dana u Jordanu: Pobjednica Marina opako podcijenila glavnu nagradu

Marina Hudoletnjak pobjednica je dana u showu 'Dođi, pogodi, osvoji!', ali glavnu nagradu nije osvojila...

RTL.hr
21.04.2023 19:00

Pobjednica današnje epizode omiljenog game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' bila je Križevčanka Marina Hudoletnjak koja je imala priliku osvojiti odličnu glavnu nagradu no to joj ipak nije pošla za rukom.

Prvu licitaciju otvorili su Katarina Pritišanac , Đurđica Bertić , Petar Progovečki i Marina Hudoletnjak . Morali su pogađati cijenu aparata za sladoled. Najbliža je bila Marina iz Križevaca i zaigrala igru 'Manje-više' , a mogla je osvojiti mobitel. Marina ipak nije uspjela osvojiti nagradu.

'Dođi, pogodi, osvoji!'

U drugu licitaciju ušao je Bruno Kovačević i morao pogađati cijenu kockica za slaganje. Najbliža je bila Đurđica iz Otoka u Slavoniji, a igra koja ju je dočekala bila je 'Okreni i odnesi' i mogla osvojiti madrac. Đurđica ipak nije uspjela osvojiti madrac.

'Dođi, pogodi, osvoji!'

Trećoj se licitaciji priključila Đurđa Jurasović i s ostatkom ekipe morala pogađati cijenu ženske toaletne vodice. Bruno iz Zagreba je bio najbliži i zaigrao za set tanjura, muški ručni sat te električnu lančanu pilu. Bruno je bio uspješan i osvojio nagrade.

'Dođi, pogodi, osvoji!'

Zadnjoj se licitaciji pridružila Maja Jozanović i morala pogađati cijenu seta dodataka za mobilni telefon. Najbliža je bila upravo Maja iz Zagreba i zaigrala 'Biraj broj' i mogla osvojiti kockice za slaganje. Maja je poslušala publiku i osvojila nagradu.

'Dođi, pogodi, osvoji!'

U 'Velikom Kolu' najviše je sreće imala Marina. Glavna nagrada koju je mogla osvojiti bila je akcijsku kameru, osmodnevno putovanje u Jordan uz džeparac od 300 eura te kofer. Marina je podcijenila glavnu nagradu i nije ju uspjela osvojiti.

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU !