Play ponuda
Play ponuda
ŠTETA!

Ništa od 8 dana u Jordanu: Pobjednica Marina opako podcijenila glavnu nagradu

Marina Hudoletnjak pobjednica je dana u showu 'Dođi, pogodi, osvoji!', ali glavnu nagradu nije osvojila...

RTL.hr/ 21.4.2023. u 19:00
Play ponuda

Pobjednica današnje epizode omiljenog game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' bila je Križevčanka Marina Hudoletnjak koja je imala priliku osvojiti odličnu glavnu nagradu no to joj ipak nije pošla za rukom.

Prvu licitaciju otvorili su Katarina Pritišanac, Đurđica Bertić, Petar Progovečki i Marina Hudoletnjak. Morali su pogađati cijenu aparata za sladoled. Najbliža je bila Marina iz Križevaca i zaigrala igru 'Manje-više', a mogla je osvojiti mobitel. Marina ipak nije uspjela osvojiti nagradu.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U drugu licitaciju ušao je Bruno Kovačević i morao pogađati cijenu kockica za slaganje. Najbliža je bila Đurđica iz Otoka u Slavoniji, a igra koja ju je dočekala bila je 'Okreni i odnesi' i mogla osvojiti madrac. Đurđica ipak nije uspjela osvojiti madrac.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Trećoj se licitaciji priključila Đurđa Jurasović i s ostatkom ekipe morala pogađati cijenu ženske toaletne vodice. Bruno iz Zagreba je bio najbliži i zaigrao za set tanjura, muški ručni sat te električnu lančanu pilu. Bruno je bio uspješan i osvojio nagrade.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Zadnjoj se licitaciji pridružila Maja Jozanović i morala pogađati cijenu seta dodataka za mobilni telefon. Najbliža je bila upravo Maja iz Zagreba i zaigrala 'Biraj broj' i mogla osvojiti kockice za slaganje. Maja je poslušala publiku i osvojila nagradu.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U 'Velikom Kolu' najviše je sreće imala Marina. Glavna nagrada koju je mogla osvojiti bila je akcijsku kameru, osmodnevno putovanje u Jordan uz džeparac od 300 eura te kofer. Marina je podcijenila glavnu nagradu i nije ju uspjela osvojiti.

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAKVA ENERGIJA!

Kakva nagrada! Današnja epizoda 'Dođi, pogodi, osvoji!' bit će jako sretna za nekoga

Play ponuda

Više s weba