Play ponuda
Play ponuda
ODLIČAN IGRAČ

Ništa od šetnje Sikstinskom kapelom: Pobjedniku Ivici sve išlo za rukom, osim osvajanja glavne nagrade

Ivica Kurtanjek pobjednik je današnje emisije 'Dođi, pogodi, osvoji!' bio je Ivica Kurtanjek koji je rasturio u igri 'Utrka s vremenom'

RTL.hr/ 18.4.2023. u 19:00
Play ponuda

Pobjednik današnje epizode 'Dođi, pogodi, osvoji!' bio je Ivica Kurtanjek, ali glavna nagrada mu je izmaknula. Ipak, osvojio je odlične nagrade u 'Utrci s vremenom' i stotku u 'Velikom Kolu'.

Prvu licitaciju otvorili su Valentina Pongračić, Patrik Gerovac, Gabrijela Antolić i Ivan Jurkić. Morali su pogađati cijenu društvene igre. Najbliži je bio umirovljenik Ivan i zaigrao '2 su dovoljna', a mogao je osvojiti lančanu pilu, stolnu bušilicu, vakuumski čistač prozora i akumulatorsku bušilicu. Uz pomoć publike, Ivan je osvojio nagrade.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U drugu licitaciju ušao je Ivica Kurtanjek te morao pogađati cijenu vertikalnog grila. Liječnica Valentina je bila najbliža i zaigrala 'Plinko' u kojem je mogla osvojiti 2500 eura. Osvojila je 150 eura.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Trećoj se licitaciji priključila Hana Črnjević i s ostalima je morala pogađati cijenu mužara. Najbliži je bio Ivica i zaigrao 'Utrku s vremenom' u kojoj je mogao osvojiti set nagrada za brže i efikasnije kuhanje. Ivan je bio uspješan i osvojio sve nagrade.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U zadnju licitaciju ušla je Željka Josipović i s ostalim kandidatima pogađala cijenu akumulatorskog odvijača. Točna u euro bila je Hana iz Daruvara i automatski osvojila 100 eura. Zaigrala je 'Guralicu' u kojoj je mogla osvojiti bicikl. Hana je uspjela i osvojila nagradu!

Image
Foto: rtl
Image
rtl

'Veliko Kolo' bilo je naklonjeno Ivici koji je okrenuo stotku i dobio 100 eura. Imao je priliku osvojiti glavnu nagradu muški ručni sat, četverodnevno putovanje u Rim uz džeparac od 400 eura te dječji ruksak. Ivici ipak nije pošlo za rukom osvojiti ove super nagrade.

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
dođi, pogodi, osvoji!

Kakva nagrada danas u 'Dođi, pogodi, osvoji'! Ne propustite pogledati hoće li se netko odvesti u novom automobilu

Play ponuda

Više s weba