Play ponuda
Play ponuda
NOVINAR I VODITELJ

Novinar Zoran veselo do pobjede: Glavna nagrada mu pobjegla za jako malo

Zoran Goman pobjednik je današnje epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!', ali glavna nagrada mu je izmakla

RTL.hr/ 20.4.2023. u 19:00
Play ponuda

Kakvo veselje je nastupilo u studiju omiljenog game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' kad je Zoran Goman prošao u četvrtoj licitaciji. Osvojio je pametni televizor i zaigrao za glavnu nagradu - tablet, kutnu garnituru i brdski bicikl. Iako je bio blizu, nagrada mu je ipak pobjegla.

Prvu licitaciju otvorili su Tajana Lišić, Helena Martinković, Ljubica Vaso i Dejan Jeličić. Morali su pogađati cijenu igračke dinosaura. Točan u euro bio je Dejan i automatski osvojio sto eura. Zaigrao je '1 je prava' u kojoj je mogao osvojiti tablet i muški ručni sat. Dejan je bio uspješan i osvojio nagrade.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Drugoj se licitaciji priključila Diana Benčić i morala pogađati cijenu univerzalnog punjača. Najbliža je bila Ljubica iz Đurđevca koja je zaigrala 'Od viška glava boli'. Mogla je osvojiti sušilicu rublja i kuglu za sušilicu. Ljubica je poslušala publiku i nije uspjela osvojiti nagradu.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U treću licitaciju ušla je Maja Bilogrević i s ostalima morala pogađati cijenu stolnog hladnjaka. Najbliža je bila Helena iz Zagreba, a zaigrala je 'Pun pogodak', a mogla je osvojiti hladnjak. Helena ipak nije imala sreće.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U četvrtu licitaciju ušao je Zoran Goman i morao pogađati cijenu uvijača za kosu. Upravo je novinar Zoran bio najbliži i zaigrao 'Tajni križić' i mogao osvojiti televizor. Zoran je bio uspješan i osvojio nagradu.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Zoran je bio najuspješniji i u igri 'Velikog Kola', a glavna nagrada koju je mogao osvojiti bila je laptop, kutna garnitura i muški brdski bicikl. Zoranu je nagrada ipak izmakla.

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
dođi, pogodi, osvoji!

Kakva nagrada danas u 'Dođi, pogodi, osvoji'! Ne propustite pogledati hoće li se netko odvesti u novom automobilu

Play ponuda

Više s weba