Play ponuda
Play ponuda
svaka čast!

Odlučno do dobitka: Pobjednica dana Hani Babić kući uspjela odnijeti glavnu nagradu

Pobjednica dana u 'Dođi, pogodi, osvoji!' bila je Hani Babić iz Podstrane, a atmosfera u studiju bila je luda

RTL.hr/ 19.4.2023. u 19:00
Play ponuda

Omiljeni game show 'Dođi, pogodi, osvoji!' uvijek je napet, a posebno nas veseli kad netko uspije osvojiti glavnu nagradu. Danas je to za rukom pošlo Hani Babić koja je osvojila kutnu garnituru, ukrasni stolić i sobni bicikl!

Prvu su licitaciju otvorili Monika Lisac, Kristijan Crnkovič, Tomislav Čolaković i Hani Babić. Morali su pogađati cijenu ručnog mlinca. Kristijan iz Kutine je bio najbliži i zaigrao 'Sreću u vreći', a mogao je osvojiti 800 eura. Kristijan je uz pomoć publike uspio osvojiti punih 800 eura!

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U drugu licitaciju je ušla Karla Marunica i morala pogađati cijenu pojasa za alat. Monika iz Karlovca je bila točna i osvojila 100 eura i pojas. Zaigrala je igru 'Guralica', a mogla je osvojiti televizor i set za vino. Monika ipak nije bila uspješna.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Treća licitacija započela je spuštanjem Silvije Pribanić Tarnik, a morala je pogađati cijenu parfemske vode. Karla iz Kaštel Lukšića je bila najbliža, a zaigrala je 'Šoping groznica' u kojoj je mogla osvojiti niz nagrada za održavanje okućnice, pribor za jelo te peku. Karla je bila uspješna.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U četvrtu licitaciju ušla je Gordana Prgin i s ostalim natjecateljima morala pogađati cijenu igre na djecu. Najbliža je bila Hani iz Podstrane, a zaigrala je 'Utrku s vremenom' u kojoj je mogla osvojiti set posuđa, ženski ručni sat i gril toster. Hani je uspjela osvojiti sat.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U igri 'Velikog Kola' najuspješnija je bila Hani koja je imala priliku osvojiti glavnu nagradu – kutnu garnituru, ukrasni stolić i sobni bicikl. Hani je bila odlučna i uspjela osvojiti glavnu nagradu. Čestitamo!

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAKVA ENERGIJA!

Kakva nagrada! Današnja epizoda 'Dođi, pogodi, osvoji!' bit će jako sretna za nekoga

Play ponuda

Više s weba