Play ponuda
Play ponuda
ajoj!

Pobjednica dana Bara ipak neće u Izrael: Super glavna nagrada joj pobjegla, ali dobila je stotku u licitaciji...

Pobjednica dana u showu 'Dođi pogodi, osvoji!' bila je Bara Kalaj te imala priliku osvojiti odličnu glavnu nagradu

RTL.hr/ 13.4.2023. u 19:00
Play ponuda

Pobjednica dana u omiljenom game showu 'Dođi, pogodi, osvoji!' bila je Bara Kalaj koja je u licitaciji osvojila 100 eura, ali u 'Guralici' nije imala sreće. 'Veliko Kolo' ipak joj je bilo naklonjeno, ali joj je glavna nagrada pobjegla.

Prvu licitaciju otvorili su Jadranka Seleš, Željko Tomšić, Bara Kalaj te Aleksandra Vlahović. Morali su pogađati cijenu alata za ukrašavanje torti. Najbliži je bio Željko koji je stigao s punicom i kumom. Zaigrao je igru 'Utrka s vremenom' i mogao je osvojiti 4K pametni televizor, tlakomjer i komplet deke i jastuka. Osvojio je tlakomjer i deku s jastukom.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U drugu je licitaciju ušla Kristina Gregurić i morala pogađati cijenu glačalo. Najbliža je bila Kristina iz Sesveta. Zaigrala je '2 su dovoljna' i mogla osvojiti set noževa, usisavač, set pribora za jelo te štapni mikser. Kristina ipak nije bila uspješna.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Trećoj licitaciji priključio se Željko Jandroković i s ostalim natjecateljima morao pogađati cijenu Lego kockica. Točna u euro bila je Bara i automatski osvojila 100 eura. Zaigrala je 'Guralica' u kojoj je mogla osvojiti zamrzivač i aparat za vakumiranje. Bara ipak nije bila uspješna.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U četvrtu licitaciju ušla je Ljiljana Crnković te s ostalim kandidatima pogađala cijenu ženske narukvice. Najbliža je bila Jadranka koja je stigla u pratnji kćeri i unuke. Zaigrala je igru 'Plinko' u kojoj je mogla osvojiti 2500 eura. Jadranka je uspjela osvojiti fantastičnih 660 eura.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

'Veliko kolo' danas je bilo najnaklonjenije Bari koja je postala pobjednica dana. Glavna nagrada uključivala je akcijsku kameru, sedmodnevno putovanje u Izrael uz džeparac od 450 eura te toaletnu torbicu. Bara ipak nije dobro procijenila vrijednost glavne nagrade tako da je kući ponijela samo 100 eura iz licitacije i set Lego kockica.

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAKVA ENERGIJA!

Kakva nagrada! Današnja epizoda 'Dođi, pogodi, osvoji!' bit će jako sretna za nekoga

Play ponuda

Više s weba