Ostalo

Pobjednica dana Valerija ozbiljno podcijenila glavnu nagradu: Kući ipak ponijela samo robota

Pobjednica dana u 'Dođi, pogodi, osvoji!' bila je Valerija Peršić Saifert - glavna nagrada ipak nije postala njezina, ali je zato u igri osvojila fora robotski usisavač

RTL.hr
14.04.2023 19:00

Nekad je zaista teško točno procijeniti iznos glavne nagrade u našem omiljenom showu 'Dođi, pogodi, osvoji!' , a to najbolje zna današnja pobjednica Valerija Peršić Saifert koja ju je debelo podcijenila.

Prvu licitaciju otvorili su Sara Lalić , Josip Modrić , Damir Vrabec i Valerija Peršić Saifert . Morali su pogađati cijenu toaletne torbice. Najbliži je bio programer Damir iz Pregrade, a zaigrao je '1 je prava' u kojoj je mogao osvojiti ovlaživač zraka i ledomat. Publika je bila glasna, ali Damir je odlučio slušati suprugu i osvojio nagrade.

'Dođi, pogodi, osvoji!'

U drugu licitaciju spustio se Filip Borovčak i morao pogađati cijenu seta Lego kockica. Najbliža je bila Valerija iz Virovitice. Igra koja ju je čekala bila je 'Biraj broj' i mogla osvojiti robotski usisavač. Valerija je bila uspješna.

'Dođi, pogodi, osvoji!'

Trećoj se licitaciji priključio Saša Benko i s ostalim natjecateljima morao pogađati cijenu električni odvijač. Najbliži je bio Filip iz Virovitice i zaigrao 'Tajni križić' . Mogao je osvojiti perilicu rublja.

'Dođi, pogodi, osvoji!'

Zadnjoj se licitaciji priključio Matija Kovačić i morao pogađati cijenu preklopnog tostera. Točna u euro bila je Sara iz Bjelovara i osvojila 100 eura. Zaigrala je 'Lupi i pokupi' i mogla osvojiti 2500 eura. Osvojila je 250 eura.

'Dođi, pogodi, osvoji!'

'Veliko Kolo' bilo je najnaklonjenije Valeriji koja je postala pobjednica dana. Imala je priliku osvojiti glavnu nagradu – laptop, prijenosni zvučnik, muški sat te spravu za vježbanje. Valerija je ipak bila neuspješna.

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU !