Play ponuda
Play ponuda
ŠTETA!

Pobjednica dana Valerija ozbiljno podcijenila glavnu nagradu: Kući ipak ponijela samo robota

Pobjednica dana u 'Dođi, pogodi, osvoji!' bila je Valerija Peršić Saifert - glavna nagrada ipak nije postala njezina, ali je zato u igri osvojila fora robotski usisavač

Image
Foto: rtl
RTL.hr/ 14.4.2023. u 19:00
Play ponuda

Nekad je zaista teško točno procijeniti iznos glavne nagrade u našem omiljenom showu 'Dođi, pogodi, osvoji!', a to najbolje zna današnja pobjednica Valerija Peršić Saifert koja ju je debelo podcijenila.

Prvu licitaciju otvorili su Sara Lalić, Josip Modrić, Damir Vrabec i Valerija Peršić Saifert. Morali su pogađati cijenu toaletne torbice. Najbliži je bio programer Damir iz Pregrade, a zaigrao je '1 je prava' u kojoj je mogao osvojiti ovlaživač zraka i ledomat. Publika je bila glasna, ali Damir je odlučio slušati suprugu i osvojio nagrade.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U drugu licitaciju spustio se Filip Borovčak i morao pogađati cijenu seta Lego kockica. Najbliža je bila Valerija iz Virovitice. Igra koja ju je čekala bila je 'Biraj broj' i mogla osvojiti robotski usisavač. Valerija je bila uspješna.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Trećoj se licitaciji priključio Saša Benko i s ostalim natjecateljima morao pogađati cijenu električni odvijač. Najbliži je bio Filip iz Virovitice i zaigrao 'Tajni križić'. Mogao je osvojiti perilicu rublja.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Zadnjoj se licitaciji priključio Matija Kovačić i morao pogađati cijenu preklopnog tostera. Točna u euro bila je Sara iz Bjelovara i osvojila 100 eura. Zaigrala je 'Lupi i pokupi' i mogla osvojiti 2500 eura. Osvojila je 250 eura.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

'Veliko Kolo' bilo je najnaklonjenije Valeriji koja je postala pobjednica dana. Imala je priliku osvojiti glavnu nagradu – laptop, prijenosni zvučnik, muški sat te spravu za vježbanje. Valerija je ipak bila neuspješna.

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
dođi, pogodi, osvoji!

Kakva nagrada danas u 'Dođi, pogodi, osvoji'! Ne propustite pogledati hoće li se netko odvesti u novom automobilu

Play ponuda

Više s weba