Play ponuda
Play ponuda
MALO JE FALILO

Pobjednik Antonio nije uspio osvojiti kul glavnu nagradu, ali dobio je dekicu za ugodne večeri pred ekranom

Pobjednik današnje epizode 'Dođi, pogodi, osvoji!' bio je Antonio Pavić koji nije uspio osvojiti bogatu glavnu nagradu

RTL.hr/ 17.4.2023. u 19:00
Play ponuda

Antonio Pavić iz Sukošana bio je najuspješniji u današnjoj epizodi omiljenog showa 'Dođi, pogodi, osvoji!', ali glavnu nagradu nije uspio osvojiti.

Prvu licitaciju otvorili su Ivan Barlović, Miroslava Cvek, Željka Kučinić i Antonio Pavić. Morali su pogađati cijenu hvataljke za roštilj. Najbliži je bio Antonio iz Sukošana. Zaigrao je 'Utrku s vremenom' i mogao osvojiti mobitel, set plišane deke i jastuka i mušku torbicu. Uspio je osvojiti deku.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Drugoj se licitaciji priključila Valentina Jalšovec i morala pogađati cijenu igračke traktora. Valentina je bila točna u euro i osvojila 100 eura. Igra koja ju je dočekala bila je 'Ili-ili' i mogla osvojiti štednjak. Valentina je bila uspješna.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U treću licitaciju ušao je Avdo Mucić i s ekipom morao pogađati cijenu dentalnog tuša. Najbliža je bila Miroslava iz Zagorja. Nagrade koje je mogla osvojila bile su sušilo za kosu, ženski ručni sat i modernu žensku torbicu. Miroslava je bila uspješna.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U zadnju licitaciju ušla je Sonja Ognjačević i s ostalima morala pogađati cijenu košarkaške lopte. Najbliža je bila Željka iz Karlovca i zaigrala 'Pun pogodak!' u kojem je mogla osvojiti ULTRA HD televizor. Željka je bila uspješna i osvojila televizor!

Image
Foto: rtl
Image
rtl

'Veliko Kolo' bilo je naklonjeno Antoniu koji je postao pobjednik dana. Glavna nagrada bila je surf daska, laptop, prijenosni zvučnik i muški sat. Antonio ipak nije uspio...

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KONAČNO

ODLIČAN ZAVRŠETAK TJEDNA Kristijan ide kući s vrlo korisnom glavnom nagradom!

Play ponuda

Više s weba