Ostalo

Pobjednik dana Ante iz Petrinje bio je tako blizu: Glavna nagrada izmaknula mu za sulud iznos!

RTL.hr
12.04.2023 19:00

Prvu licitaciju otvorili su Nada Budimir, Gina Keškić, Ivana Jezerčić i Maja Vrbanek. Morale su pogađati cijenu ženske ogrlice. Najbliža traženom iznosu bila je Ivana iz Vrbovca, a zaigrala je 'Guralicu' u kojoj je mogla osvojiti perilicu rublja. Ivana je bila uspješna i osvojila nagradu!

Drugoj se licitaciji pridružio Ante Pešik i s ostalim natjecateljima morao pogađati cijenu glačala. Najbliži je bio upravo ugostitelj Ante iz Petrinje. Zaigrao je 'Šoping groznica' u kojoj je mogao osvojiti set posteljine, parfemsku vodicu, kuhinju za mališane te mašinicu za tjesteninu. Ante ipak nije bio uspješan.

U treću licitaciju ušla je Marijana Blažeković i morala pogađati cijenu zabavne igre. Najbliža je bila Gina iz Zagreba. Zaigrala je 'Utrku s vremenom' i mogla osvojiti parnu postaju, bušilicu i usisavač. Uspjela je osvojiti bušilicu.

U zadnju licitaciju ušla je Ankica Sabol i s ostalim natjecateljicama morala pogađati cijenu set s pet kuhinjskih pomagala. Najbliža je bila Nada iz Bjelovara, a igra koja ju je dočekala bila je 'Sreća u vreći' u kojoj je mogla osvojiti čak 800 eura. Nada je osvojila 100 eura.

U 'Velikom Kolu' najuspješniji je bio Ante te postao pobjednikom dana. Zaigrao je za glavnu nagradu – kutnu garnituru, podnu svjetiljku te stolno računalo. Na žalost, glavna mu je nagrada izmaknula.