Play ponuda
Play ponuda
'Dođi, pogodi, osvoji!'

Pobjedniku Ivanu za dlaku izmaknula glavna nagrada: Žene rasturile u današnjoj epizodi

Pobjednik današnje epizode 'Dođi, pogodi, osvoji!' bio je Ivan Šoštarić koji je imao priliku osvojiti genijalnu glavnu nagradu

RTL.hr/ 11.4.2023. u 19:00
Play ponuda

U našem oniljenom game showu 'Dođi, pogodi, osvoji!' uvijek je napeto, a ni današnja epizoda nije bila izuzetak. Pobjednik Ivan Šoštarić skoro je kući odnio glavnu nagradu no malo se preračunao.

Prvu licitaciju današnje epizode otvorili su Darinka Bajkovec, Lucija Nemanić, Miran Mihaljević i Mihaela Trebež. Morali su pogađati cijenu dnevne kreme protiv bora. Najbliža je bila Darinka iz Međimurja i zaigrala 'Od viška glava boli'. Imala je priliku osvojiti hladnjak. Darinka je uz pomoć publike uspjela osvojiti nagradu.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Drugoj se licitaciji priključio Ivan Šoštarić i s ostalim natjecateljima morao pogađati cijenu ručnog rezača krumpira. Mihaela je bila najbliža, a igra 'Pogrešna cijena' koja ju je dočekala nosila je nagrade dentalni tuš, pročišćivač zraka i Bluetooth zvučnik. U dogovoru s publikom Mihaela je bila uspješna i osvojila sve tri nagrade!

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U treću licitaciju ušao je Nino Kožul i morao pogađati cijenu Lego seta. Najbliža je bila studentica Lucija i zaigrala 'Tajni križić'. Iako je bila odlučna, Lucija ipak nije uspjela osvojiti prijenosno računalo.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U četvrtu licitaciju ušao je Nedeljko Popović i s ostalim kandidatima morao pogađati cijenu jestuka od memorijske pjene. Najbliži je bio Ivan i zaigrao 'Sreću u vreći'. Iapk nije uspio osvojiti novčanu nagradu.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

U 'Velikom Kolu' sukobili su se Mihaela, Darinka, Ivan i Lucija. Najviše je sreće imao Ivan i postao pobjednik dana. Mogao je osvojiti odličnu glavnu nagradu – robotski usisavač, kutnu garnituru, muški ručni sat i ukrasni stolić.

Ne propustite nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!' od ponedjeljka do petka u 18:05 sati na RTL-u i PLAYU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRAVA SREĆA

OVAKO SE SLAVI GLAVNA NAGRADA Željka ostala u šoku, a zatim čvrsto zagrlila Antoniju Blaće

Play ponuda

Više s weba