Play ponuda
Play ponuda
NE PROPUSTITE POGLEDATI

Hitovi na PLAY Premiumu u kojima glumi zgodni Miodrag Radonjić: Od 'Ubica mog oca' do 'Južnog vetra'

Iako u 'Južnom vetru' glumi kriminalca koji ne poštuje žene, Miodrag Radonjić privatno je brižni otac sinčića. Na PLAY Premiumu gledamo ga u serijama 'Ubice mog oca', 'Južni vetar' i filmu 'Južni vetar: Ubrzanje'

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
RTL.hr/ 27.3.2023. u 10:00
Play ponuda

Srpskog glumca Miodraga Radonjića gledamo u čak tri naslova na PLAY Premiumu - u serijama 'Ubice mog oca', 'Južni vetar' i filmu 'Južni vetar: Ubrzanje'. Iza poprilično 'agresivne' vanjštine krije se obiteljski čovjek i otac - s djevojkom Milicom Mikić ima sina Savu. Na Instagramu redovno objavljuje s djevojkom, a pokazao je i sina.

Tata od formata

Milica i Miodrag postali su roditelji malenog Save 2021. godine i čini se kako im obiteljski život jako dobro odgovara. Imaju i psića koji s njima dijeli svakodnevne životne avanture.

Image
Foto: Miodrag Radonjić/Instagram
Image
Miodrag Radonjić/Instagram

'Južni vetar - serija'

Nakon što je 2018. film 'Južni Vetar' postao regionalni hit i pokupio brojne nagrade, došao je trenutak za nastavkom i to u obliku serije. Serija je osvojila regionalnu nagradu „Zlatna Antena“ za najgledaniju seriju 2020. Prve četiri epizode su proširena verzija filma, nakon čega slijedi 10 epizoda druge sezone ove fantastične serije. Treći dio pod nazivom 'Južni vetar: Ubrzanje' nastavak je sage o Petru Marašu, koji koristi sve prednosti novostečenog statusa „nedodirljivog vođe srpskog podzemlja“, pod zaštitom same države. Životi na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narkokartela i brojne spektakularne akcijske scene čekaju te u trećoj sezoni hit-serije.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

'Ubice mog oca'

Šesta sezona kriminalističke serije 'Ubice mog oca' donosi direktno suočavanje istražitelja Aleksandra Jakovljevića s Curnajem, ubojicom njegovog oca Mileta. Dok Aleksandar priprema osvetu daleko od svih, pojavljuju se novi likovi, mladići Nenad i Lav, kojima je kocka postala centar svijeta. Kroz različite događaje, a na kraju i zločin, pokazat će se kako je vrlo lako prijeći put od „početničke sreće“ do toga kad se izgubi sve – novac, prijatelji i obitelj, a na kraju i glava. Kroz bolnu, ali poučnu priču pratimo kako se ruše životi i kako je teško izaći iz tog začaranog kruga. Otkrivamo i da su se mnoge stvari promijenile u životima glavnih junaka. Mirko postaje novi načelnik odjela za krvne i seksualne zločine postaje, Zoran ravnatelj policije, a Marjanović ministar kojem mnogi dugovi iz prethodnog života stižu na naplatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto:
Image

'Južni vetar: Ubrzanje'

'Južni vetar: Ubrzanje' nastavak je sage o Petru Marašu, koji koristi sve prednosti novostečenog statusa „nedodirljivog vođe srpskog podzemlja“, pod zaštitom same države. U želji da proširi i ozakoni posao, Maraš nezakonito stečeni novac ulaže u legalne poslove. Sa svojim vjernim prijateljem Baćom odlazi u istočnu Srbiju, gdje saznaje vijesti koje će ga primorati da smjesta promijeni planove. Životi na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narkokartela i brojne spektakularne akcijske scene samo su neki detalji onoga što nas čeka u filmskom hitu 'Južni vetar: Ubrzanje'.

Image
Foto: play premium
Image
play premium

Ove naslove ne propustite pogledati na PLAY Premiumu - isprobajte ga 7 dana potpuno besplatno. U srijedu na PLAYU kreće nova sezona serije 'Južni vetar – Na granici'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
PROZVAO IH VARALICAMA

Karmela i Tomislav za RTL.hr o incidentu u 'Superparu': 'Napao je da ne mora Anamarija i da ispadne mačo'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
STRASTI ORIJENTA

Nemoguće ljubavne priče i šokantne obiteljske drame - ovo su turske serije koje su nas osvojile

Play ponuda

Više s weba