Play ponuda
Play ponuda
glumio u 'ko to tamo peva'

Oduševio publiku ulogom Crvenog: Jeste li znali da Aleksandar Berček skoro nije zaigrao kralja podzemlja?

Jedan od glavnih likova u seriji 'Južni vetar: Na granici' je Crveni, glavni neprijatelj Maraša

RTL.hr/ 12.4.2023. u 8:00
Play ponuda

Crveni iz serije 'Južni vetar: Na granici' koju ekskluzivno možete pratiti na PLAY Premiumu, jako je popularan među publikom, a utjelovio ga je poznati srpski glumac Aleksandar Berček. Ono što je manje poznato jest da Aleksandar skoro nije zaigrao u 'Južnom vetru: Na granici'. Naime, nakon što je završio snimanje filma i serije 'Šešir profesora Koste Vujića' u kojem je također glumio s Milošem Bikovićem, glumac je odlučio da je vrijeme da ode u mirovinu.

Image
Foto: Južni vetar: Na granici
Image
Južni vetar: Na granici

Aleksandar je zaista prestao glumiti i povukao se u selo Mala Rementa u podnožju Fruške gore, a tamo je živio dvije godine. Zatim je uslijedio poziv da se pridruži glumačkoj postavi serije 'Čizmaši'. Nakon toga, uslijedile su uloge u serijama 'Santa Maria della Salute', 'Žmurke', 'Državni službenik' i 'Junaci našeg doba'. Udahnuo je život i liku Crvenoga koji pokušava ubiti Maraša te svojom glumom definitivno svrstao 'Južni vetar: Na granici' u najbolje serije na našim prostorima.

Berček je inače poznat po svojoj ulozi u kultnom 'Ko to tamo peva' koji će sljedeće godine obilježiti 40 godina od premijernog prikazivanja.

Seriju 'Južni vetar: Na granici' ekskluzivno pogledajte na PLAY Premiumu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVO NA PLAY PREMIUMU

Upoznajte parove američke verzije popularnog reality showa 'Brak na prvu'

Play ponuda

Više s weba