Play ponuda
Play ponuda
PAZI S KIME SPAVAŠ

Sve žene fatalnog Maraša: Jedna ga izdala, druga ga pokrala, treća ga skoro ubila

Petar Maraš glavni je lik popularne regionalne serije 'Južni vetar: Na granici', druge sezone serije 'Južni vetar'. Maraš baš i nema sreće sa ženama - supruga ga je iznevjerila, odvjetnica pronevjerila njegov novac, a fatalna Ruskinja skoro ga je koštala života

RTL.hr/ 17.4.2023. u 9:30
Play ponuda

'Južni vetar: Na granici' druga je sezona jako popularne regionalne serije 'Južni vetar', a prati život Petra Maraša. Seriju pratimo na PLAY Premiumu. Marašev život je dosta kompliciran - od kriminala i pucnjava, do žena s kojima baš i nema sreće.

Sofija - supruga koja ga je izdala

Sofija je Maraševa djevojka s kojom ima sina Luku, a kasnije je i oženi. Nakon što postane njegova supruga, Sofija postane upućena u Maraševe planove. No, problemi nastaju kad on mora pobjeći iz zemlje, a ona odlučuje ostati u Beogradu i pomoći mu da se vrati u državu. Dok Maraša nema, Sofija pomaže njegovom ocu lažirati vlastitu smrt, a Maraš misli kako mu je otac zaista mrtav. Ovu izdaju ne može joj oprostiti. Lik Sofije tumači srpska glumica Jovana Stojiljković. Jovana je rođena 19. ožujka 1992. u Beogradu, a poznata je i po svojoj vezi s glumcem Goranom Bogdanom.

Image
Foto: play premium
Image
play premium

Jelica - odvjetnica i bivša ljubavnica koja ga je pokrala

Jelica je Maraševa odvjetnica koja mu pomaže, pogotovo u 'pranju' suludih iznosa. Ona je u seriji 'okrenula leđa' Marašu i tada je šarmirala Amerikance koji su također zainteresirani za 'Južni tok', trasu za ruski plin i naftu. Maraš je vlasnik zemlje kojom prolazi 'Južni tok' i upravo tu počinju njegovi problemi nove sezone. Jelica i on spavali su zajedno prije nego što je prohodao sa Sofijom, a nije razjašnjeno je li u jednom trenutku bio s obje. Sofija, nakon Petrova bijega, pokaže Jelici gdje joj je mjesto i natjera je da vrati novac koji je ukrala njenoj obitelji. Jelicu tumači Anđelika Simić, jedna od najangažiranijih srpskih kazališnih glumica. Rođena je 28. prosinca 1972. godine u Velikim Crljenima, selu kraj Lazarevca.

Image
Foto: rtl
Image
rtl

Larisa - Ruskinja koja ga je pokušala ubiti

Larisa je neustrašiva Ruskinja koja želi osvetiti svog brata Alekseja, a misli da ga je ubio Maraš. Zato kreće u 'lov' na njegovu glavu, no na kraju s Marašem završi u krevetu. Lik Larise tumači poznata ruska glumica Oksana Akinshina koja je glumila i u nekim međunarodnim hitovima poput 'Bourneove nadmoći' gdje joj je kolega bio Matt Damon. Oksana je rođena 19. travnja 1987. godine u Sankt Peterburgu u Rusiji.

Image
Foto: rtl
Image
rtl
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNO

Regionalna serija Oscarom nagrađenog redatelja! 'Kotlinu' u režiji Danisa Tanovića ne propustite na PLAYU

Play ponuda

Više s weba