VOYO

Tko su tri ljepotice u glavnim ulogama? Od sutra na RTL-u i PLAY Premiumu gledajte tursku seriju 'Tri sestre'

Prema bestseleru hvaljenoga autora Iclala Aydina, nastala je dirljiva romantična dramska serija u režiji Ede Teksoz i produkcijske kuće Surec. Popularna serija premijeru je imala 2022., a sada će se prikazivati i na RTL-u od ponedjeljka do petka u 13.50 sati. Prva epizoda serije na rasporedu je u srijedu, 12. travnja u 13.05 sati, a možete ih gledati na PLAY Premiumu

RTL.hr
11.04.2023 20:00

Jednom davno u prekrasnoj zemlji živjele su sestre Türkan ( Özgü Kaya ), Dönü ( Almila Ada ) i Derya ( Melisa Berberolu ) s ocem Sadkom ( Reha Özcan ) i majkom Nesrin ( Iclal Aydin ). Bila je to skladna i bliska obitelj. Nesrin i Sadik bili su u braku 25 godina. Bio je to sretan život u malom gradu na obali Egejskog mora. Karakterno različite, sestre su bile veoma bliske, dijelile su jednu spavaću sobu, ali i svoje snove, razočaranja i sreću. Budućnost je izgledala lijepa i obećavajuća na ulicama Ayvalka, koji je mirisao na borove. No tako bajkovito djetinjstvo nije ih pripremilo na tmurnu realnost, koja ih je čekala iza ugla s odrastanjem.


Türkan

Dvadesetdvogodišnja Türkan bila je najstarija kći u kući. Poznata po svojoj ljepoti, Türkan je bila naivna, šutljiva i romantične prirode. Činilo se kao da je rođena da jednog dana postane savršena supruga nekom savršenom muškarcu.

Özgü Kaya

Dönü

Dönü je bila druga po starosti među sestrama. Išla je u srednju školu i pripremala se za državni ispit. Najviše je voljela čitati i pisati te je maštala da će napisati roman.

Almila Ada

Derya

Derya je bila najmlađa od sestara, buntovna, pametna, otvorena, živahna i snažna te je također pohađala srednju školu.

Melisa Berberoğlu

Prema bestseleru hvaljenoga autora clala Aydna , nastala je dirljiva romantična dramska serija u režiji Ede Teksoz i produkcijske kuće Surec, dok su za scenarij zaslužni Betul Yagsagan , Nilufer Ozcelik i Sevgi Yilmaz . Ova iznimna serija snimana je u obalnom gradu Ayvaliku, pokrajini Balikesir, a radnja je smještena u 1998. Popularna serija premijeru je imala 2022., a sada će se prikazivati i na RTL-u, a možete je pogledati i na PLAY Premiumu .