VOYO

VRIJEDNI SVAKE SUZE! Ako se želite dobro isplakati, predlažemo ovih pet filmova

Vi izaberite hoćete li ove romantične komedije i drame gledati sami ili u prisustvu voljene osobe, a mi vam obećavamo dobar provod

RTL.hr
10.11.2022 20:00

Kada kažete zima – netko će pomisliti na hladnoću i snijeg, a drugima će prva asocijacija biti – topla dekica i dobar film! Za ugodnu atmosferu u domu morat ćete se pobrinuti sami, ali zato vam mi donosimo popis filmova uz koje ćete doživjeti vrtoglav emocija. Jer tko ne voli kvalitetnu dramu uz koju se može dobro isplakati?

Nakon teškog djetinjstva Jane Eyre ulazi u svijet odraslih tako što postane guvernanta. Sretna je na novom poslu u Thornfield Hallu, a tamo susretne mračnog i hladnog gazdu imanja, gospodina Rochestera. Jane i njezin poslodavac se sprijatelje, no ona se ubrzo počinje u njega zaljubljivati. Čini se da je konačno našla sreću, no hoće li će mračna tajna gospodina Rochestera sve uništiti? Film je adaptacija bezvremenskog romana Charlotte Brontë.

Jane Eyre

Kada se život raspada u komadiće, prijatelji se drže zajedno! Iskrena i snažna priča prati dvije najbolje prijateljice Milly (Toni Colette) i Jess (Drew Barrymore) koje se poznaju od najranijeg djetinjstva. Nerazdvojne su i dijele sve - najskrivenije tajne, odjeću, čak i dečke, i jedna su drugoj podrška u svim životnim usponima i padovima. No, kada prva uplovi u obiteljski život i odluči imati djecu, a druga se nenadano razboli, njihovo je prijateljstvo na kušnji.

Već mi nedostaješ PlayPremium

Beatrix (Renee Zellweger) i njezin mlađi brat Bertram, djeca imućnih i obrazovanih roditelja, voljeli su se igrati sa životinjama i crtati ih. Beatrix je pokazivala poseban dar za crtanje, a rano je počela i smišljati priče koje su druga djeca rado slušala. No, put do prvog izdavača nije bio lak. Svi je odbijaju osim braće Warne, a i oni pristaju samo iz jednog razloga: da se njihov najmlađi brat Norman (Ewan McGregor), koji još nije počeo raditi, okuša u svom prvom izdavačkom poslu. On odmah vidi da je knjižica gospođice Potter iznimno djelo i bori se za što bolje uvjete i što ljepše izdanje. I već prvog dana knjižica se prodaje iznad svih očekivanja, a gospođica Potter postaje poznata u cijeloj zemlji. Život odjednom postaje lijep, ne samo zbog trajnog bogatog nadahnuća i književne slave, nego i ljubavne priče.

Gospođica Potter PlayPremium

Priča inspirirana istinitim događajima o legendarnom, ljupkom crvenom psu koji luta naokolo tražeći svog prvotnog gazdu i koji se uspijeva uvući u srca svih onih koje usput sreće. On spaja i povezuje ljude - neki od njih tako pronađu ljubav, dok drugi pak pronađu sami sebe. Svi obožavatelji filmova 'Hachiko: Priča o psu' i 'Marley i ja' zasigurno će uživati i u ovom dirljivom filmu.

Crveni pas PlayPremium

Utemeljeno na Pulitzerom nagrađenom romanu Cormaca McCarthyja, autora hita Nema zemlje za starce". Otac i sin lutaju pustopoljinama postapokaliptične Amerike. Bez ičega svoga osim odjeće i pištolja koji ih štiti od razularenih bandi, uputili su se prema obali. Iako ne znaju što ih tamo čeka. Put je težak i neizvjestan.

4b2t4F8Ho5H0wKvylvOA7F2KbVr.jpg