Play ponuda
Play ponuda
GLEDAJTE NA PLAY PREMIUMU

Znate li koji hrvatski glumac ima ulogu u seriji 'Južni vetar: Na granici'? Manipulator je, a posebno živcira...

Regionalna uspješnica, koja je premašila sva očekivanja, u novoj sezoni pod nazivom 'Južni vetar: Na granici' donosi mnogo uzbudljivih trenutaka, obrata, zapleta i opasnih avantura glavnih junaka

RTL.hr/ 13.4.2023. u 8:00
Play ponuda

Serija 'Južni vetar: Na granici' koju možete pratiti na PLAY Premiumu prati životnu situaciju vođe srpskog podzemlja, narkobosa Petra Maraša, koji je toliko zaglibio da teško da mu više ima spasa. Nakon kupnje zemljišta na planiranoj trasi cjevovoda 'Južni tok' za opskrbu Zapadne Europe ruskim plinom, pokušava spasiti sebe i svoju ekipu tako što ucjenjuje državu.

Ipak, ubrzo postaje jasno da Maraš mora povlačiti puno rizičnije poteze da bi zajedno sa svojom obitelji i prijateljima preživio rat koji im je njegov vođa Crveni nametnuo. U prijevodu, priča se dodatno komplicira i kriminalna pozadina sve više utječe i na likove koji u nju nisu direktno uključeni.

Leon Lučev kao Slaven

Proslavljeni hrvatski glumac Leon Lučev u 'Južnom vetru: Na granici' tumači ulogu Hrvata Slavena kojeg Maraš zatoči i prijeti mu. Slaven je muljator koji je Maraša 'zeznuo' pa ga on zatoči.

Leon je osnovnu i srednju školu završio u Šibeniku. 1991. godine je upisao Prometni fakultet u Zagrebu, ali se godinu dana kasnije prebacio na Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu. Leon Lučev je debitirao na filmu 1996. godine u komediji 'Kako je počeo rat na mom otoku', redatelja Vinka Brešana. Nakon završene Akademije, 1997. godine postaje dio trupe zagrebačkog Teatra ITD. Jedan je od najboljih i najtraženijih hrvatskih glumaca koji je tijekom svoje karijere glumio brojne različite likove. Snimio je preko trideset filmova i glumio u nekoliko TV serija i predstava. 2016. godine je postao član dramskog ansambla u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci.

Seriju 'Južni vetar: Na granici' ekskluzivno pogledajte na PLAY Premiumu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA PLAY PREMIUM

Serija 'Nemirni' ima odličnu glumačku ekipu, a to je potvrdila i scenaristica: 'Imate dojam da je sve što vidite istina'

Play ponuda

Više s weba