Život na vagi

Dečki odlučni u tome da sad jedna djevojka ide kući: 'Da je Anja dobila izazov, vjerojatno bi izletio...

Sad je jasno da svi grizu, i to za pobjedu. Nema opuštanja, opraštanja, ali ima igranja igrica

RTL.hr
11.11.2022 09:00

U izazovu preskakanja prepreke pobijedio je Boris što znači da na idućem vaganju ima imunitet. U prijevodu, barem je jedan muškarac od preostale trojice siguran, dok djevojke to ne mogu reći za sebe. U razgovoru Roka , Čape i Borisa bilo je jasno da su muškarci taktizirali prije izazova.

"Sada si dobio imunitet i sve je ispalo kako smo planirali", rekao je Čapo, a potom u izjavama dodao: "Pričali smo u šetnji kako bi trebali malo istaktizirati ovo. Rekao sam mu da ću se boriti dokle budem mogao, a onda mu prepustiti taj imunitet. Tako se i dogodilo". Zamolio ga je da do vage bude odlučan i fokusiran, odnosno da ne posustaje što je možda učinio prošlog tjedna kada su znali da potencijalno nitko ne bi trebao ispasti iz showa. To ih je stajalo glave i otišao je Toma.

"Da je Anja dobila, netko od nas bi vjerojatno izletio", rekao je Boris.

"Svoj trojici je otvoren put u finalni tjedan, jako sam sretan zbog toga i drago mi je što sam mogao pomoći prijatelju. To me ispunjava i nadam se da će to sve ispasti na dobro", dodao je Čapo.

Djevojke su svjesne da nisu u dobroj poziciji jer Boris ima imunitet. "Kakve su nama šanse?", pitala je Matea ekipu.

"O tome najbolje ne diskutirati. Sutra na posljednjem izazovu moramo dati sve od sebe. Znamo svi da smo brutalan posao napravili", rekla je Anja.