Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ŽIVOT NA VAGI

Edo na početku gubio živce, ali ponos zbog njegovih heroina je tu! Žene razvalile izazov: 'Imaju čelična muda...

Crveni tim protiv plavog. Na papiru je pobjeda u rukama Majine ekipe, no kako su se žene iz crvenog tima borile - e to treba posebno pohvaliti

RTL.hr/ 1.11.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Priprema, pozor, sad, zaurlao je trener Edo iz sveg glasa i najavio dosad kandidatima možda i najzanimljiviji izazov u showu. Priča poznata - crveni tim protiv plavog, odnosno ženska ekipa protiv mješovite, tako je to izgledalo na poligonu u Gorskom kotaru.

"Držim to uže u rukama, upirem nogama i osjećam da treba još jače, naginjem se malo prema naprijed i osjećaj je odličan", rekla je Željka, no Edo je primijetio kako entuzijazam kod nje ipak nije bio na nivou tijekom izazova. Kandidati su morali vući kamion od 15 tona te potom izvaditi sav namještaj iz njega.

"Ajoj, koliko vam treba vremena", dobacivao je Edo svom timu te potom povisio ton kada je shvatio da je Željka usporena.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/6aee6780-59e9-11ed-90be-425c0a7ad1c8/original

Izvor: Život na vagi

"Teže je bilo istovariti namještaj nego vući kamion", rekao je Čapo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako je plavi tim pobijedio u izazovu, crveni tim bez muškog dijela ekipe razvalio je izazov. Željka, Ivana, Štefica i Anja, uz podršku trenera Ede, kao i uz znoj i pokoji žulj, uspjele su izvršiti zadatak. "Junački ste se borile", rekao im je Edo, a Željka je dodala kako joj je ovo dosad najzabavniji izazov u showu.

"Osjećala sam se odlično jer smo uspjele bez obzira na to što nismo pobijedile", rekla je Anja. A pohvalili su ih i kandidati iz suparničkog tima: "To su žene s čeličnim mudima!".

Upravo se čita

Image
SASVIM ISKRENO

Dario za RTL.hr o Petri, Saši i prvoj bračnoj svađi: 'Iza kamera je jedna priča, a ispred druga'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAVIDNA LINIJA

Sjećate se nje? Hana Sokač bila je najmlađa kandidatkinja prve sezone, evo kako izgleda danas

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba