Život na vagi

Finale 'Života na vagi' ove subote na RTL-u, a pobjednik osvaja 150.000 kuna!

Jeste li spremni za veliko finale?

RTL.hr
18.11.2022 09:15

Zadnji je tjedan šeste sezone showa 'Život na vagi', koji je počeo sa snimanjem prije više od četiri mjeseca. U surovom kraju Gorskog kotara, u Lividragi, 20 natjecatelja mijenjalo je svoje životne navike i borilo se za prolazak u finale u kojem će, ove subote, 19. studenoga od 20.15 sati na RTL-u, jedan od njih osvojiti 150.000 kuna! Osim pobjednika, i drugoplasirani neće otići kući praznih ruku već sa 50.000 kuna!

U Gorskom kotaru za dvadesetero kandidata brinulo se 20-ak ljudi - produkcija, bolničari, nutricionisti i treneri, a težili su zajedno 2408,5 kilograma. Natjecatelji su odradili oko 260 treninga i svakodnevno prošli 25000 koraka, a prošli su 30 lokacija da bi odradili 20 izazova.

Zivot na vagi _kandidati.jpg

Jako se veselim i jedva čekam vidjeti njihove transformacije, baš me zanima tko će me najviše iznenaditi. Službeni pobjednik je samo jedan. Svi oni koji su ostali fokusirani na cilj i održavaju nove, zdrave navike nakon showa - već su pobijedili. Pobijedili su, prije svega, one stare, nezadovoljne i nesretne sebe te svoje stare navike i nezdravi način života koji ih je i doveo u show. Što se tiče subote - neka najbolji pobijedi!" rekla je trenerica Maja.

Ne mogu vjerovati da smo došli do samog kraja. Čini mi se nestvarno, kao da smo još jučer stigli u Lividragu i upoznali se s kandidatima, a iza nas je više od četiri mjeseca mukotrpnog rada. Bili su svi jako vrijedni i vjerujem kako će nas njihovi rezultati sve ostaviti bez teksta. Jako vjerujem u svoju ekipu i uistinu su svi od reda zaslužili naziv 'fajteri'! Nisu odustali, pokazali su i sebi i meni da oni to mogu i sad je red na nama da ustanemo i zaplješćemo svakome od njih. Neke nisam jako dugo vidio, poput mog dragog Luke, i jedva čekam da ga zagrlim. Jako sam emotivan i uzbuđen i s velikim nestrpljenjem čekam subotu i njihov hod po pozornici", zaključio je Edo.

Maja_Edo_Marijana.jpg

Tko će od četvero finalista; Lare Peruško, Roka Jurića, Josipa Čape i Borisa Fućaka skinuti najviše kilograma te tako postati šesti pobjednik showa 'Život na vagi', gledatelji će doznati 19. studenoga od 20.15 sati, na RTL-u.