Život na vagi

KAKVA EKIPA! Zvijezde 'Života na vagi' slavile Čapinu pobjedu, zabavljali se i plesali do sitnih sati

Zvijezde šeste sezone Života na vagi okupili su se u slavonskom selu u kojem je odrastao Josip Čapo i zajedno proslavili njegovu pobjedu

RTL.hr
28.11.2022 12:45

Prije desetak dana završila je šesta sezona omiljenog showa 'Život na vagi', a na tron je zasluženo zasjeo Josip Čapo . Simpatični Slavonac na prvom vaganju imao je 172 kilograma, a u velikom finalu pozornicom je, poput pravog manekena, prošetao u odijelu pa stao na vagu koja je pokazala fantastične rezultate – Čapo je pao ispod stotke te iz showa izašao sa samo 93,7 kilograma!

U razgovoru za RTL.hr svoju pobjedu usporedio je s vjenčanjem, a nakon što je istu proslavio s obitelji – red je došao da počasti kolege iz popularnog showa! U svom selu Feričanci ugasio je trenericu Maju Ćustić, Zdravku Kapetanović iz pete sezone, Ivanu Radoš Kruškić, Roka Jurića, Borisa Fućaka, Tomu Kukoča, Mateu Milunić, Dalibora Kujundžića te Zuzanu Filipaš.

Pročitajte još
Pogledajte Čapu i njegove trbušne mišiće - ma, bravo! Od pretilog diva do nindža kornjače, to je naš Josip!

Vesela ekipa uživala je uz dobru glazbu i hranu, a osmijeh nisu skidali s lica. Fotografije s druženja odmah su objavili na društvenim mrežama te još jednom čestitali svom prijatelju, pobjedniku šeste sezone!