Život na vagi

NEVJEROJATAN ŠOK: Kandidat kojeg su svi isticali kao najvećeg konkurenta ispao tik pred finale!

'Život na vagi' napušta Toma - kandidat kojeg su i kolege i treneri isticali kao onog tko ima velike šanse za pobjedu

RTL.hr
09.11.2022 22:20

Kandidati ne mogu vjerovati što se dogodilo, drže se za glavu, jauču i gledaju u čudu. Toma napušta 'Život na vagi' jer ima više od četiri kilograma u plusu. Nakon ovog vaganja nije trebao ispasti baš nitko, no pravilo je jasno - ako vaga pokaže dva kilograma viška, kandidat/kinja automatski napušta show. To je ovoga tjedna zadesilo marljivog, radišnog, fokusiranog Tomu, koji je u 'Životu na vagi' pokazao što se sve može učiniti kada si u glavi dovoljno jak. No četiri kilograma više na vagi stajalo ga je daljnjeg natjecanja. "Pa čovjek je čak i po kiši hodao", rekao je Čapo za svog prijatelja.

Vidjelo se koliko je Toma nervozan prije nego što je stao na vagu, čak je istaknuo kako mu je puls viši nego inače, a ono čega se pribojavao očito se, nažalost, ispunilo.

"Šokantno je, ne znam. Nastavit ću svoj put", rekao je Toma. Ubacio se potom Edo.

Toma Kukoč

"Porazi su sastavni dio života i iz njih moramo učiti i nastaviti dalje. Gledam te ovako sada i od prvog dana otkako si ušao. Iz dubine svog srca, najuvjereniji sam da ćeš ti imati zdrav, balansiran i zadovoljan život", rekao mu je te dodao kako je to što je učinio u showu bilo zapanjujuće. "To ti je najveća životna promjena", naglasio je.

Tomas show napušta sa 104,5 kilograma.

"Sretan sam i zadovoljan. Dogodio se taj kiks. Ljudi s kojima sam proveo vrijeme su odlični, veselim se vremenu koji ćemo provesti kada se svi skupa vidimo van showa, a treneri su odlični profesionalci, hvala im za sav trud i predanost", zaključio je.