Život na vagi

ONI SU PONOS VINKOVACA! Dalibor i Ivana na ulicama rodnog grada pokazali odličnu transformaciju

Rodnim Vinkovcima prošetale su zvijezde 'Života na vagi', Dalibor i Ivana

RTL.hr
24.11.2022 12:45

Iza nas je još jedna fantastična sezona omiljenog showa 'Život na vagi', a i ovaj put kandidati su pokazali da je nemoguće itekako moguće! Iako se ovaj dvojac nije našao u velikom finalu - svojim radom i trudom pokazali su da definitivno zaslužuju mjesto na samom vrhu. Simpatični Vinkovčanin Dalibor Kujundžić u finalnoj večeri pozornicom je prošetao poput pravog manekena – s novom frizurom i čak 68,6 kilograma lakši. A i bankovni račun mu se 'podebljao' za 50.000 kuna! Riječ je o novčanoj nagradi koja ide u ruke kandidata koji je izgubio najviše kilograma, a nije ušao u veliko finale.

'Svima koji imaju višak kilograma, kao što smo i mi imali, savjetujem da se prijave u novu sedmu sezonu showa. Prijave su otvorene, napravite prvi korak za sebe. Za one koji nisu u mogućnosti, savjetujem da gledaju show jer će to sigurnobiti njima velika inspiracija', rekao je Dalibor za Novosti.hr.

IMG_9754-1-1068x712.jpeg

Daliboru se u šetnji rodnim Vinkovcima pridružila i simpatična Ivana Radoš Kruškić koja je svoje natjecanje završila u 10. ciklusu, ali je to nije spriječilo da u finalu pokaže odlične rezultate.

'Inače obožavam šetati, trenutno sam na grupnim treninzimau Kinezis na Slaviji, fali mi moj crveni tim te kroz grupne treninge se sjetim svega kroz što smo prošli. Također, planiram uvesti kućne treninge za stomak i ruke.Nikada nisam mislila da ću to zavoljetitrčati i voziti bicikli, ali blizu sam', rekla je Ivana za Novosti.hr.