Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SVAKA ČAST

ONI SU PONOS VINKOVACA! Dalibor i Ivana na ulicama rodnog grada pokazali odličnu transformaciju

Rodnim Vinkovcima prošetale su zvijezde 'Života na vagi', Dalibor i Ivana

Image
RTL.hr/ 24.11.2022. u 12:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iza nas je još jedna fantastična sezona omiljenog showa 'Život na vagi', a i ovaj put kandidati su pokazali da je nemoguće itekako moguće! Iako se ovaj dvojac nije našao u velikom finalu - svojim radom i trudom pokazali su da definitivno zaslužuju mjesto na samom vrhu. Simpatični Vinkovčanin Dalibor Kujundžić u finalnoj večeri pozornicom je prošetao poput pravog manekena – s novom frizurom i čak 68,6 kilograma lakši. A i bankovni račun mu se 'podebljao' za 50.000 kuna! Riječ je o novčanoj nagradi koja ide u ruke kandidata koji je izgubio najviše kilograma, a nije ušao u veliko finale.

'Svima koji imaju višak kilograma, kao što smo i mi imali, savjetujem da se prijave u novu sedmu sezonu showa. Prijave su otvorene, napravite prvi korak za sebe. Za one koji nisu u mogućnosti, savjetujem da gledaju show jer će to sigurno biti njima velika inspiracija', rekao je Dalibor za Novosti.hr.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/6cfe01aa-6be8-11ed-b692-de75c42573aa/original

FOTO: NOVOSTI.HR

Daliboru se u šetnji rodnim Vinkovcima pridružila i simpatična Ivana Radoš Kruškić koja je svoje natjecanje završila u 10. ciklusu, ali je to nije spriječilo da u finalu pokaže odlične rezultate.

'Inače obožavam šetati, trenutno sam na grupnim treninzima u Kinezis na Slaviji, fali mi moj crveni tim te kroz grupne treninge se sjetim svega kroz što smo prošli. Također, planiram uvesti kućne treninge za stomak i ruke. Nikada nisam mislila da ću to zavoljeti trčati i voziti bicikli, ali blizu sam', rekla je Ivana za Novosti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠESTA SEZONA

VELIKA GALERIJA s finala 'Života na vagi': Treneri u izdanju u kakvom ih dosad niste vidjeli, a kandidati također oduševili

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba