Play ponuda
Play ponuda
ŽIVOT NA VAGI

Toma priznao da ga frustrira što je crveni tim bolji: 'Čini mi se da se moj rad nekako ne vrednuje'

Iako se istaknuo kao jedan od kandidata koji najviše grize, Toma polako gubi nadu u svoje tijelo. Treninzi su sve teži, prehrana na nivou, ali kilogrami se skidaju sve teže...

RTL.hr/ 1.11.2022. u 9:00
Play ponuda

Jedan od nezadovoljnijih kandidata u ovom ciklusu treninga i prehrane je Toma – iako je vidno mršaviji i samopouzdaniji, smeta ga to što timski nisu na nivou, odnosno što vaga ne pokazuje manji broj kilograma. Trude se, rade, pobjeđuju u izazovima, a crveni tim je jednostavno ispred njih. Nije ni čudno da se zbog toga ponekad javlja frustracija, koja se u ovoj epizodi mogla vidjeti kod Tome. Bio je iskren i rekao što ga muči, a istu muku dijele i kandidati iz njegova tima, koji je nakon svakog vaganja sve manji.

Kada ga je trenerica Maja Ćustić na treningu nakon vaganja pitala je li ljut i na koga, on joj je tek diplomatski odgovorio kako je plavi tim na vaganju bio dobar, ali ne dovoljno. "Nisam skinuo dovoljno", bio je samokritičan te dodao kako mu to nije jasno. "Kao da moram više raditi, nemam pojma", rekao je na idućem treningu.

"Ono što me frustrira je to što mi se čini da se moj rad nekako ne vrednuje, odnosno, tijelo ti tako pokazuje i što ćeš", bio je skeptičan i potom objasnio svoje viđenje rivalstva dva postojeća tima.

"Nas deset ide zajedno u šumu, ovi se jedva dižu (crveni tim), a ja dođem do brda s Edom i Čapom i vraćamo se, trčkaramo oko njih, potrošimo 10.000 kalorija, a onda ja izgubim 2,4 kilograma, a tamo netko 6,8 kilograma. Ali, to je igra. To nisu ciljevi, niti ostvarenja, to je samo ta igra", rekao je. Unatoč lošem periodu, Toma je Maji rekao kako je u showu trenutačno skroz rasterećen – promjena od onog namrgođenog i sjetnog Tome do ovoga danas je itekako vidljiva!

"Nisu bitna ova tri mjeseca koliko je bitno nastaviti raditi doma i živjeti svoj život zdravije", zaključio je.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DRUŽENJE KANDIDATA

PREKRASNO IH JE VIDJETI Ekipa iz 'Života na vagi' vratila se u Lividragu: S njima su bili i Edo i Maja...

Play ponuda

Više s weba