Ostalo

2021. vs 1999.: Glumica je ljepša danas nego u vrijeme kada je postala Miss svijeta

Objavila je fotografiju kada je imala samo 17 godina i snimljenu 1999., a samo godinu nakon toga osvojila je titulu Miss svijeta 2000.

Tabloid.hr
12.01.2021 19:00

Ona je jedna od najljepših žena svijeta. Holivudska glumica Priyanka Chopra ujedno je i supruga pjevača Nicka Jonasa , a već godinama oduševljava svojom nevjerojatnom ljepotom koja s vremenom kao da još uvijek raste.

Naime, 38-godišnjakinja je na Instagramu podijelila staru fotografiju na kojoj je imala samo 17 godina i kada je samo maštala o životu kakav danas vodi. Nosila je trapezice, sandale i crnu jaknicu, a u licu bismo je jedva prepoznali.

Fotografija je snimljena 1999., a samo godinu nakon toga Priyanka je osvojila titulu Miss svijeta 2000.

Zanosna Indijka svoju je karijeru započela u rodnoj državi gdje joj je najveći uspjeh bio bolivudski hit " The Hero: Love Story of a Spy " iz 2003. Ubrzo se nakon preselila u SAD te je najveću pažnju privukla ulogom u seriji " Quantico ".

U braku je s 28-godišnjim pjevačem Nickom Jonasom, a njihovo se vjenčanje slobodno moglo nazvati vjenčanjem desetljeća.Slavni par imao je dvije svadbene ceremonije i vjenčani prijem na kojem je bio i indijski premijer, a nakon kratkog boravka u New Yorku, vratili su se u Indiju i organizirali drugi vjenčani prijem. Nakon toga održan je iposljednji vjenčani prijem koji je bio namijenjen za zajednicu Bollywooda.

U pripremi je i njezina autobiografska knjiga " Nedovršena ", koja bi trebala biti objavljena sljedećeg mjeseca.