Ostalo

7. godišnjica smrti: Sin i supruga Robina Williamsa još uvijek se teško nose s tragedijom koja ih je...

Zak Williams na društvenim mrežama prisjetio se pokojnog oca.

Tabloid.hr
12.08.2021 17:00

Glumac, komičar i oskarovac Robin Williams napustio nas je prije sedam godina i to na tragičan način. Njegova supruga i sin i danas se teško nose s tragedijom koja je obitelj zavila u crno, a Zak Williams objavio je emotivni status na društvenim mrežama povodom godišnjice smrti.

'Tata, preminuo si na današnji dan prije sedam godina. Radost i nadahnuće koje si donosio svijetu prenio si na svoju obitelj, prijatelje i obožavatelje, koje si toliko volio. Živio si da bi nasmijavao druge i pomagao im. Danas ću slaviti sjećanje na tebe. Volim te zauvijek', napisao je prošle srijede na Twitteru uz Robinovu fotografiju.

Podsjetimo, glumac si je oduzeo život 2014. godine. Komičareva supruga Susan Schneider tada je prenijela rezultate autopsije javnosti: "Nismo niti znali da smo se borili sa smrtonosnom bolešću. Robin je imao najgori scenarij demencije s Lewy tjelešcima. Pa ipak mu je, u svemu tome, srce ostalo snažno. To je vjerojatno prouzročilo akutnu paranoju i emocionalne ispade koji su bili izvan njegovog karaktera. Koliko samo želim da je mogao znati zašto se toliko muči i da se nije radilo o njegovoj slabosti srca, duše ili karaktera."

Robin se borio i s depresijom i tjeskobom, a pronađen je u svom domu.