Ostalo

Adriana i Duje fizički su se poprilično promijenili od početka veze, no ono što je ostalo isto jest da se...

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević zajedno su od 2017. godine.

Tabloid.hr
04.03.2021 16:00

Domaći nogometaš Duje Ćaleta-Car nedavno je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku, pet godina stariju Adrianu Đurđević . Pravnica se prstenom pohvalila na Instagramu.

"Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikada ne prestaje. Ti ćes zauvijek biti moje uvijek", napisala je pored tri fotografije.

Izgleda da ju je nogometaš zaprosio u Marseilleu gdje žive posljednje dvije godine.

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car

(FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Par je zajedno od 2017. godine, a atraktivna Adriana u centar medijske pozornosti stigla je za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji . Malo po malo, izgradila je influencersku karijeru, a javnost prati svaki njezin korak te što nosi.

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Adriana se zbog ljubavi preselila u Francusku u kojoj Duje trenutno igra, a prije njega, bila je u vezi s vaterpolistom Juga, Markom Ivankovićem .

Niti perspektivni Šibenčanin ne skriva kolika mu je važna podrška atraktivne partnerice, samo rjeđe objavljuje fotografije na Instagramu nego ona. Par obožava i putovati, a njihove fotografije iz Milana, Dubaija, Pariza, Barcelone, Londona i slično nikad ne razočaraju.

Koliko su se promijenili od svojih početaka, provjerite sami.