Ostalo

Antea Kodžoman ima jedno od najboljih tijela među Hrvaticama, a nitko neće zaboraviti njezine revije...

Antea Kodžoman nekada je bila jedna od najtraženijih domaćih manekenki, a i danas plijeni pozornost gdje god se pojavi.

Tabloid.hr
01.04.2020 11:30

Antea Kodžoman domaće piste odavno je zamijenila uredom, no mnogi se još rado prisjećaju njezinih manekenskih dana.

Antea Kodžoman

(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

Danas direktorica marketinga NK Lokomotiva, bivša je Kraljica Hrvatske , a iako ju godinama prati glas kako je na sebi neke stvari dorađivala kod kirurga, zanosna brineta to nikada nije željela priznati.

Antea Kodžoman

(FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL)

Anteu je, prema njezinim tvrdnjama, otkrila domaća poduzetnica Snježana Mehun koja ju je srela na ulici te joj predložila da se prijavi na spomenuti izbor, što je ona na kraju i učinila te davne 1999. odnijela pobjedu.

Antea Kodžoman

(FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Nakon toga je nekoliko mjeseci radila u Milanu, no zov doma bio je jači od svega.

Antea Kodžoman

(FOTO: Tino Jurić/PIXSELL)

Antea i danas izaziva veliku pažnju kada se pojavi na nekom društvenom događanju, a nekada niti jedan nije prošao bez nje, kao ni beznjezinih tadašnjih kolegica i prijateljica, kao što su Aleksandra Grdić, Iva Jerković , ali i Maja Cvjetković s kojom ju i danas veže vrlo blisko prijateljstvo.

Antea Kodžoman i Maja Cvjetković

(FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Cure su bile poznate i kao prave partijanerice, a s popularnošću dolazili su i brojni udvarači.

Iako je uvijek bila vrlo samozatajna po pitanju privatnog života, davne 2009. godine puno se pisalo o ljubavnom trokutu između nje, zagrebačkog poduzetnika Josipa Šelendića i Maline Grahek koja mu je nakon toga postala supruga te s njim dobila sina.

Malina Grahek i Josip Šelendić

(FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL)

I mnogi od vas zasigurno se još sjećaju navodnog fizičkog sukoba dvije ljepotice u narodnjačkom klubu Diamond . Naime, Antea i Josip te su se godine prestali viđati u siječnju, a u ožujku domaća scena dobila je novi par - Josipa i Malinu.

Šuškalo se kako je te večeri bivša Kraljica Hrvatske popila koju čašicu previše te je zadirkivala Josipovu novu djevojku, zbog čega joj je u jednom trenutku ova prišla s leđa, počupala za kosu te navodno i udarila šakom u glavu. Nakon toga, Antea je viđena u suzama u VIP djelu noćnog kluba.

Antea Kodžoman i Maja Cvjetković

(FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL)

Druga strana priča bila je ta da je Malina čitavu noć provocirala Anteu te naguravala po podiju, a navodno su žrtve te večeri bile i neke anonimne djevojke kojima je srušila bocu sa stola.

Šelendić je tada medijima izjavio kako njihova ženska posla nemaju nikakve veze s njim, a s vremenom je skandal utihnuo, kao i svaki.

Antea Kodžoman

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Kad je stiglo ljeto, Antea se s poznatim prijateljicama odmarala uglavnom na party otoku Hvaru na kojem je privlačila poglede u bikiniju, jer radi se o Hrvatici koja ima jedno od najboljih tijela.

Antea Kodžoman

(FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Antea Kodžoman

(FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL)

Tako se neće samo tako zaboraviti revije donjeg rublja i kupaćih kostima koje je nosila, kao ni njezini izlasci iz mora na najsunčanijem hrvatskom otoku koji nisu mogli promaknuti znatiželjnim paparazzima.

Antea Kodžoman

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Antea Kodžoman

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

U našem današnjem Vremepolovu prisjetite se tih nekih starih vremena.