Ostalo

Bila je teen zvijezda i onda je samo nestala: 16 godina kasnije otkrila je užasnu priču koja se skrivala...

Njezino pravo ime je Joanna Noëlle Levesque, a danas joj je 29 godina.

Tabloid.hr
30.04.2020 12:00

Prošlo je više od 15 godina kada je pjevačica JoJo izbacila veliki hit "Leave (Get Out)" .

Sigurni smo kako dobro znate o kojoj se pjesmi radi i koja je od mlade pjevačice napravila svjetsku zvijezdu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Njezino pravo ime je Joanna Noëlle Levesque , a danas joj je 29 godina. Nekadašnja teen zvijezda izbacila je još nekoliko hitova, no tada nitko nije znao da se iza slatkog lica i osmijeha krije sasvim drugačija priča o kojoj je JoJo tek sad progovorila.

Ekskluzivni intervju dobio je poznati časopis People , a može se sažeti na sljedeće: JoJo je prerano postala prevelika zvijezda, što se nije dobro odrazilo na njezino mentalno zdravlje.

Ipak, njezina je obitelj na vrijeme shvatila što se događa te su joj pomogli svim raspoloživim sredstvima da se izvuče.

Pjevačici je tako prije nešto više od 10 godina dijagnosticirana klinička depresija zbog koje je godinama odlazila na terapije te pila antidepresive. Njezino ionako loše stanje dodatno je pogoršala ovisnost njezinog oca koju je pjevačica gledala od najmlađih dana.

S 19 godina njezina je karijera prekinuta zbog nesuglasica s izdavačkom kućom, a zbog svega navedenog JoJo se okrenula alkoholu.

Koliko se opijala, dovoljno govori da bi ponekad imala rupe u pamćenju, padala u nesvijest, a kada se jednog dana nije znala vratiti kući, shvatila je da je u velikom problemu.

"Jako sam uzbuđena oko tridesetih, čujem da tada sve kreće nabolje. Više ne tražim odobrenje, samopouzdanija sam i sretnija. Okrenula sam se terapijama, jogi i općenito zdravijem načinu života", zaključila je pjevačica.