Ostalo

Bivši Severinini muškarci: Bila je zaručena 5 puta prije nego je rekla 'da' Igoru, a ljubila je...

Sevrina je danas sretno udana žena, no prije Igora, u njezinom životu bili su ovi muškarci.

Tabloid.hr
26.03.2020 14:30

Severina je danas jedna od najpoznatijih, najuspješnijih i najpopularnijih domaćih pjevačica.

47-godišnja Splićanka to je dokazala i nedavno rasprodanom "The Magic" turnejom , ali i činjenicom da mediji svakodnevno prate svaki njezin korak.

Voljeli ju ili ne, činjenica jest da sve zanima što je to Severina ovoga puta napravila ili pripremila, a to se posebno odnosi na njezin privatni život koji je oduvijek bio zanimljiv domaćoj te regionalnoj javnosti.

Severina

(FOTO: PIXSELL)

Čak i kada je nešto htjela sakriti, to nije bilo moguće, a posljednjih mjeseci novinske stupce puni njezina privatna bitka za sina Aleksandra sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem kojoj se očito ne nazire kraj.

Severina i Milan Popović

(FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL)

No puno prije toga i njezine udaje za 15 godina mlađeg Igora Kojića , sina folk-legende Dragana Kojića Kebe , puno se pisalo i o drugim muškarcima koje je ljubila.

Severina

(FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL)

Sjećate li ih se? Udobnite se smjestite i zavirite s nama u Tabloid vremeplov koji će vas podsjetiti na neka dobra, stara vremena.

Alen Marin

Glazbenik Alen Marin , frontmen benda Kojoti, poznat je i kao prva medijski eksponirana Severinina ljubav te zaručnik iz sredine 90-ih. Nakon mirnog prekida, duo je ostao u prijateljskim odnosima.

Alen Marin

(FOTO: Josip Regović/PIXSELL)

Srećko Vargek

Vlasnik WGW-a bio joj je partner u vrijeme izbijanja skandala s filmićem kojim je otkrivena njezina veza s oženjenim hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem .

Milan Lučić

(FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Iako se šuškalo kako par planira vjenčanje, ljubav je puknula nekoliko mjeseci nakon što se snimka pojavila u javnosti.

Severina i Srećko Vargek

(FOTO: Davorin Višnjić/PIXSELL)

Mate Čuljak

Nakon Vargeka, u Severinin život ušao je 6 godina mlađi ekonomist Mate Čuljak s kojim je veza potrajala godinu i pol. Tjedan dana prije njezinog35. rođendana dogodio se prekid zaruka, a pjevačica je kasnije demantirala da se u njihov odnos upetljala treća osoba.

Severina i Mate Čuljak

(FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL)

Severina i Mate Čuljak

(Foto: Boris Scitar/PIXSELL)

Slavko Šainović

Markantni Riječanin Slavko Šainović osvojio ju je nakon prekida s Čuljkom, a radilo se o konobaru na kruzerima te suvlasniku jednog fitness centra s kojim je ljubav navodno planula nakon njezinog ljetnog nastupa u jednom noćnom klubu na Krku. Par je bio zaručen te zajedno gradio kuću, no ni ta veza nije potrajala. Niti jedan od glavnih aktera nije predugo patio nakon prekida ljubavi koja je trajala 2 i pol godine.

Severina i Slavko Šajinović

(FOTO: Željko Lukunić/PIXSELL)

Severina i Slavko Šajinović

(FOTO: Marijan Delija)

Milan Popović

Neko se vrijeme šuškalo i kako je pjevačica Slavka ostavila zbog srpskog "kralja bakra" Milana Popovića kojeg je upoznala nakon što je pjevala na njegovoj rođendanskoj zabavi, a on nije mogao skinuti pogled s nje. Vrlo brzo nakon fatalnog susreta, par se zaručio, a kruna ljubavi stigla je 2012. godine. Iste godine par je prekinuo, a odmah su počele i brojne prepirke koje do danas nisu stale, kao i razne optužbe da je Milan činio sve kako bi kontrolirao svaki njezin korak tijekom veze. Par se trenutno sudi oko sina koje je nepravomoćnom sudskom odlukom trenutno kod oca, dok ga majka viđa.

Severina i Milan Popović

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)