Ostalo

Ella Dvornik se prisjetila prošlosti, svu pažnju ukrao izgled njezinog supruga: 'Charles ostario 15...

Ella se za Charlesa udala na Valentinovo 2019. godine u Kapeli svijeća Las Vegasu nakon 5 godina ljubavi.

Tabloid.hr
23.04.2020 08:30

Ella Dvornik iskoristila je karantenu, među ostalim, kako bi prelistala fotografije iz prošlosti.

Jedna od naših najpoznatijih blogerica i influencerica brzo jepronašla fotografije, a onda je jasno izražila čuđenje time koliko su se ona i suprug Charles Pearce promijenili od svojih početaka.

"Ovih dana tražim slike iz prošlosti kao i svi. I ne mogu vjerovati kako se sve okrenulo za 36680000", napisala je Ella i zamolila svoje pratitelje da s njom podijele svoja najdraža sjećanja.

Ella nas je tako podsjetila kako je i ranije obožavala eksperimentirati s dužinama i bojama kose, no obožavatelji su se ovoga puta osvrnuli na njezinog supruga te počeli zbijati šale na njegov račun.

"Charles ostario 15 godina nakon braka i djece", našalili su se u komentarima.

Podsjetimo, Ella se za svog odabranika udala na Valentinovo 2019. godine u Kapeli svijeća Las Vegasu nakon 5 godina ljubavi.

"Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te, sad si službena", napisala je tada Ella pored fotografije s vjenčanja.

Paru ne smeta niti razlika od 13 godina, a svoju su ljubav okrunili i s dvije kćeri.